П`ятниця, 26.04.2024, 22:49
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 26

 20 лютого 2018 року в Криничанській школі відбулася лінійка, присвячена вшануванню героїв «Небесної Сотні».Основною метою заходу було вшанування пам’яті героїв «Небесної Сотні» та учасників АТО. Також згадали про основні події Єврореволюції, вшанували пам’ять Героїв Небесної  Сотні хвилиною мовчання. Жодний з присутніх не залишився байдужим. Кожен розумів, що загинули молоді, енергійні, не байдужі до власної держави люди, які прагнули змін на краще у своїй країні.

      Ми не маємо права забути, що Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в неоплатному боргу перед ними. Вони загинули, щоб ми жили. І найменше, що ми можемо зробити – це забезпечення того, щоб їх жертва не була марною та щоб подібне більше ніколи н ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: Olga | Дата: 26.02.2018

21 лютого в Дзержинівській СШ вже традиційно відбувся захід «Захисти солов’їну, збережи Україну!» приурочений Дню рідної мови. У святково вбраній залі зібралися учні, щоб ще раз переконатися,  що мова – це безцінний дар, який треба берегти й шанувати. Всім було дуже цікаво, бо були не лише величні слова й пісні про мову, а й конкурси, інсценізації, гуморески. Згадали про історію її становлення , найтрагічніші моменти розвитку, здобуття статусу державної… Всі вчергове переконались, що сьогодні вже ніщо не може зупинити відродження національного духу. І всім нам треба плекати любов до всього українського, а особливо – мови! Адже це скарб, яким ми пишаємося.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 378 | Додав: Olga | Дата: 26.02.2018

20 лютого – День пам’яті Небесної Сотні . Учні та вчителі Дзержинівської СШ  вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні. Проведені виховні години та уроки мужності. Біля стіни пам’яті яка оформлена у школі цілий день зупинялися учні. Ведучі уроків мужності говорили про події 2013 – 2014 років, про українців, які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській.

В скорботі схилили низько голови перед пам’яттю нашого земляка Сергія Нігояна. Учасники заходів переглянули відео «Герої не вмирають», «Небесна Сотня – загиблі герої Майдану», «Воїни світла – Небесна Сотня». Із хвилюванням старшокласники зачитували спогади очевидців Євромайдану,  декламували вірші, висвячені Героям Небесної Сотні. Під кліп Небесної Сотні «Пливе кача» вед ... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: Olga | Дата: 26.02.2018

Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього. Ще не скоро висохнуть сльози матерів, які втратили своїх Героїв. Оплакує Героїв Небесної сотні вся українська спільнота… Ми повинні завжди пам’ятати про цих мужніх людей, які не боялись померти за Україну… Пам’ятати і розповідати про них. На прикладі Героїв Небесної Сотні маємо виховувати наступні покоління. 20 лютого в Миропільському НВК була проведена виховна година «Хай палають свічки пам’яті героїв Небесної Сотні», яку провела Євтухович Н.С. В ході виховної години переглянуто відеоролики «Небесну Сотню, Господи прийми», «Небесна сотня. Юні ангели&ra ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 375 | Додав: Olga | Дата: 26.02.2018

20 лютого у Микільській на Дніпрі СШ  відбувся загальношкільний відкритий захід – реквієм до Дня Героїв Небесної Сотні «У нашій пам’яті вони назавжди залишились»,  щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття.

Герої такі не вмирають,

Вони будуть вічно живі.

Героїв завжди пам’ятають

На небі й на рідній землі!

Тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, спить у незнаних і безіменних могилах – присвячується!

Цвіту нашого народу, його славним синам і донькам, які у розквіті сил віддали свою молодість, і, найдорожче, життя – присвячується!

... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 367 | Додав: Olga | Дата: 26.02.2018

20 лютого учні та вчителі Привільнянської СЗШ  зібралися на загальношкільну лінійку-реквієм «А сотню вже зустріли небеса», щоб у глибокій скорботі низько схилити голови перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні, які боролися за честь, правду і гідність та загинули за Україну. Їх було вбито у мирний час, у центрі європейської столиці, вбито жорстоко і підступно…

Минуло 4 роки від трагічних подій на Майдані. Але, на превеликий жаль, Небесної Сотнею не закінчився біль і страждання України. Сьогодні знову йде боротьба за нашу Батьківщину.

Хвилиною мовчання  учні школи  вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та воїнів, що загинули на Сході України, захищаючи рідну землю.

Герої не вмирають! А живуть в наших душах, торкаються струн нашого серця.

Переглядів: 420 | Додав: Olga | Дата: 26.02.2018

День Героїв Небесної сотні – пам'ятний день, який відзначають в Україні 20 лютого на  вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Пам’ятний день встановлено указом Президента України Петра Порошенка 11 лютого 2015 року з  метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості,  сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного  вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності  (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.  Цього дня учні та вчителі провели короткий екскурс в історію Революції Гідності, згадали геро ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 409 | Додав: Olga | Дата: 26.02.2018

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виводу радянських військ з Афганістану – особливий день у житті воїнів, які виконували інтернаціональний обов'язок на території 26 країн світу. Воїни-інтернаціоналісти – це ті люди, які винесли із гарячих афганських боїв кращі людські чесноти, досі живуть за законами честі, порядності і у цьому є прикладом для молоді. 15 лютого в Миропільському НВК була проведена тематична лінійка яка мала назву «Ціна чужої війни».В ході якої вчитель Євтухович Н.С. ознайомила учнів  з передумовами , причинами та наслідками війни. Трагічною хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів. Переглянули фільм «Афганістан».

Переглядів: 439 | Додав: Olga | Дата: 26.02.2018

В історію афганської війни вписали свою сторінку і наші односельці - молоді хлопці, які потрапили на цю страшну неоправдану війну. "Вдивіться в обличчя воїнів-афганців. Це ваші однолітки, які в ті страшні часи на війні пізнавали ціну життю, складали екзамен на зрілість. Війна безжально понівечила їхні долі, плани, надії. Серед страшних смертей вони мужніли і загартовувалися."

Саме таким мужнім хлопцям героям і була присвячена відкрита виховна година, яку провели 16 лютого у Дзержинівській СШ. Нажаль не всі змогли завітати до нас на захід, тому був лише один воїн – інтернаціоналіст Яцук Р.Р. Він розповів учням багато цікавого і повчального і кожного разу - щось новеньке. На своєму життєвому прикладі він навчив учнів цінувати дружбу, життя. Бесіда була дружньою і простою, але водночас і дуже хвилюючою, адже сторінки тієї війни забути ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: Olga | Дата: 26.02.2018

14 лютого в багатьох країнах світу відзначають День святого Валентина. В цей день закохані вітають один одного, дорогих та близьких людей, а також всіх, до кого відчувають повагу, любов, вдячність та симпатію, дарують один одному невеликі подарунки: листівки, іграшки, коробки цукерок, повітряні кульки. Всі вони мають форму сердечка, тому що саме воно символізує любов .

З  5 лютого по 13 лютого в Дзержинівській школі  пройшов конкурс на кращу валентинку. Під час виставки робіт  школа буквально розцвіла від різноманітних вітальних листівок. Адже найкраща валентинка – це та, яка зроблена власними руками, в яку вкладена вся своя любов, часточка себе та свого серця.

Переглядів: 714 | Додав: Olga | Дата: 26.02.2018

У Миропільському НВК 14 лютого пройшло свято Валентина. Цього дня, за традицією, діти дарували один одному вітальні листівки – валентинки. Після уроків учитель Голенкова М. В. провела конкурсну програму  “Така любов буває раз в ніколи…” На святі діти пригадали історію виникнення свята, традиції  святкування свята в різних країнах, а також взяли участь у конкурсах «Валентин і Валентина», «Компліменти», «Назви пару», «Збери листівку», «Дружна пара», «Пантоміма», «Художники».

Переглядів: 438 | Додав: Olga | Дата: 26.02.2018

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728