Четвер, 25.04.2024, 22:23
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 12

З нагоди Дня Безпечного Інтернету- 2018 під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: Кращий Інтернет починається з тебе» Програма Мережних академій Cisco, Кіберполіція України та компанія ERC організували онлайн-урок в системі Cisco Webex, до якого залучилися й старшокласники Військової СШ. Після перегляду змістовних та цікавих лекцій школярі перевірили свої знання з основ Кібербезпеки, пройшовши онлайн-тестування.

Детальніше

Переглядів: 451 | Додав: Olga | Дата: 12.02.2018

День Безпечного Інтернету відзначається на другий день другого тижня другого місяця щорічно. Мільйони людей в усьому світі об’єднуються заради натхнення до позитивних змін та підвищення освіченості з питань безпеки онлайн та участі у заходах у всьому світі. День безпечного Інтернету націлений не тільки створити безпечний Інтернет, а й також кращий Інтернет, де всі можуть використовувати технологію відповідально, у дусі поваги, критично та творчо. 
          06 лютогоу школі було проведено низку заходів, спрямованих на формування в учнів цифрової грамотності та забезпечення відкритого діалогу з дітьми, навчання їх використанню безпечних та позитивних технологій. Протягом дня проводилися інформаційні хвилинки по класах. Учитель інформатики Максименко М.С. провів бесіду з учнями, під час якої розповів про ті ризики, на які ... Читати далі »

Переглядів: 444 | Додав: Olga | Дата: 12.02.2018

06 лютого  закінчилися уроки, учні розбіглися по домівках, а класні керівники та класоводи, дочекавшись тиші, розійшлися по кабінетах, щоб  підготуватися до зустрічі з батьками, адже сьогодні і загальношкільні, і класні батьківські збори. Не дивлячись на негоду, батьки (в кількості 25 чоловік) все ж таки знайшли час, щоб завітати до школи, поцікавитися, чим живе школа, які зміни відбуваються в освіті, та з якими результатами школярі закінчили І семестр.
          Збори проходили з таким порядком денним:
1. Безпека дітей в Інтернеті.
2. НУШ – нова українська школа.
3. Моніторингові дослідження успішності учнів та їхньої участі в конкурсах та Всеукраїнській олімпіаді.
4. Підготовка до закінчення 2017-2018 н.р.
5. Здоров’я та життєзбереження школярів.
6. Прояви ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: Olga | Дата: 12.02.2018

"Школа – не комора знань, а світоч розуму. Усі діти не можуть мати однакові здібності. І найважливіше завдання школи – виховання здібностей." В.О.Сухомлинський
«Не так давно, в минулому столітті, жив на світі педагог, учений, письменник В.О.Сухомлинський (1918 – 1970). Він дуже любив дітей. Навчав їх, а ще писав для них багато-багато оповідань, казок: про ласкаве сонечко і м"яку зелену травичку, про працелюбних мурашок і веселого метелика, про зайчика-хвалька та голосистого півника, про ласкаві мамині руки і добру бабусю. Він писав про доброту, бо сам був доброю людиною і дуже хотів, щоб діти виросли добрими і чуйними, працьовитими, щоб любили тата і маму, рідну домівку, нашу Батьківщину з широкими луками, зеленими садами, безмежними ланами.Ось такими словами у Миропільському НВК Солонянського району почала ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 391 | Додав: Olga | Дата: 12.02.2018

6 лютого 2018 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай:кращий Інтернет починається з тобою» з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення кращого цифрового досвіду. День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів із безпеки в Інтернеті разом зі всім світом. Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

В цей день  у Миропільському НВК було проведено цілий ряд заходів для учнів з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет.

Молодші школярі, учні 4 класу п ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: Olga | Дата: 12.02.2018

Напередодні  Всесвітнього дня безпечного Інтернету (Safe Internet Day), який відзначається  06 лютого в усьому світі, а саме 05 лютого, 10 вчителів школи  взяли участь у  Всеукраїнському вебінарі "Безпечний Інтернет". Педагоги мали можливість ознайомитися з порадами щодо зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції шляхом покращення обізнаності як учителів, так і учнівської молоді з питань безпечного Інтернету, забезпечення відповідального використання он-лайн технологій та мобільних пристроїв.

Переглядів: 417 | Додав: Olga | Дата: 12.02.2018

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728