Четвер, 18.04.2024, 02:33
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 08

Учні Дзержинівської СШ є завжди активними учасниками конкурсів, вікторин, акцій. І цього разу не стали осторонь і взяли участь у ІХ Міжнародному екологічному конкурсі у номінації «Пригорни до серця». Умовою конкурсу було власноруч пошити м’яку іграшку -  свого домашнього улюбленця. Найактивнішими стали Некрасова Анна (7 клас), Голєнков Данило (3 клас), Пугач Поліна (1 клас).

Роботи цих учнів стали переможцями  районного етапу ІХ Міжнародного екологічного конкурсу у номінації «Пригорни до серця»

І місце – Некрасова Анна

ІІ місце – Голєнков Данило

ІІІ місце – Пугач Поліна.

Переглядів: 390 | Додав: Olga | Дата: 08.02.2018

29 січня виповнюється 100 років бою під Крутами, коли на підступах до Києва бійці УНР чинили опір російським червоногвардійцям.У Дзержинівській СЗШ  цього дня відбулися "Години пам`яті", на яких педагоги, аналізуючи  бій під Крутами та події сьогодення, наголосили, що не варто забувати, яку ціну свого часу заплатили і кожного дня платять українські військові у війні за Батьківщину. Під Крутами загинуло кілька десятків вояків УНР, які були переважно київськими студентами та гімназистами. Червоногвардійці мали чисельну перевагу,  у них було і більше військового досвіду. Тому вони зуміли захопити станцію Крути, після чого був відкритий шлях на Київ. Трагедія під Крутами одразу викликала великий суспільний резонанс і стала символом опору агресорам. Зараз події під ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: Olga | Дата: 08.02.2018

Звучить Гімн держави. Оголошується у Дзержинівській СШ загальношкільна урочиста лінійка, присвячена 99 річниці проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки та 100-річчю української державності.

         Ведучі заходу -  класний керівник Глухова Ольга Борисівна та учні 11 класу  Продченко Н., Акастьолова Т., Осташко Є. здійснили історичний екскурс від славетних подій минулого до сьогодення. У виконанні Федько Юлії  пролунала  пісня «Україночка»,  яка супроводжувалася презентацією «Україна – незалежна держава», матеріал для якої підготували учні під керівництвом заступника директора з виховної роботи Кириченко Л.О. та педагога – організатора Науменко Т.Є. З любов’ю до Батьківщини деклам ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 432 | Додав: Olga | Дата: 08.02.2018

Історію неможливо повернути назад. Але необхідно розповісти про неї всю правду. Хроніка Голокосту – це біль і жах українського народу. Трагічне повсякдення 1941-го 1943-го років віддзеркалюють архівні документи, спогади очевидців.

1 листопада 2005 року Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй ухвалила резолюцію, якою постановила 27 січня Міжнародним днем пам’яті жертв Голокосту. Саме цього дня 1945 року Радянська Армія визволила в'язнів найбільшого нацистського табору смерті Аушвіц-Біркенау в Освенціумі.

     Цього дня в Дзержинівській СШ були проведені виховні години спілкування «Голокост – лихо століття» (5-6 класи), бесіди з учнями про злочини, скоєні нацистами під час окупації України в роки Другої світової війни (1-4 класи), показані фільми «Голокост. І ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 404 | Додав: Olga | Дата: 08.02.2018

29 січня у Миропільському НВК для учнів 1-4 класів підготовлено і проведено лінійку «Памяті героїв Крут» .Федько Т.В. ознайомила учнів з історичною довідкою, перебігом подій та наслідками. Перегляд презентації дав змогу уявити та відчути героїчні вчинки відчайдушних добровольців які віддали своє життя за незалежність держави. Це допоможе молодому поколінню зрозуміти справжню цінність життя у мирні часи та зберегти пам’ять про героїзм людей, сформувати громадянську мужність заради майбутнього України. Україна впродовж усього періоду існування боролась за волю та незалежність. Майже сто років тому відбулась одна з найтрагічніших подій в історії нашої країни. Українські студенти віддали своє життя, аби захистити Київ від наступу більшовиків. Прослухали фрагменти з пісні Павла Дворського «Балада про Крути», фрагмент з пісні гурту &l ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 415 | Додав: Olga | Дата: 08.02.2018

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728