П`ятниця, 26.04.2024, 01:01
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Червень » 9 » Пришкільний табір «Дружний» Сурсько- Михайлівської СЗШ
12:44
Пришкільний табір «Дружний» Сурсько- Михайлівської СЗШ

Ось і перший день в таборі «Дружний». Він  був із загальною програмою: начальник табору ознайомила учнів з розпорядком роботи пришкільного табору та правилами безпеки життєдіяльності. День пройшов у підготовці до відкриття табірної зміни: діти обрали назви загонів, виготовили  загонову  газет. У кожному загоні було обрано командира і заступника. Загони підготували свої девізи, намалювали емблему.

 Грали в ігри та прийняли участь в конкурсі малюнків на асфальті «Незвичайний Дивосвіт – кольорових мрій дитинства».

Розпочала роботу «Мовна школа» . Перший день мав девіз“Hooray, hooray, hooray! We have summer holidays!”(Ура! Літні канікули!).

 День відкриття табірної зміни. Він розпочався урочистою лінійкою в таборі «Дружний». Пролунав Гімн України. Пролунали слова привітання, звернені до дітей. За участі загонів було організовано концертну програму. У цей день загони повинні були презентувати себе. Презентація мала на меті розкрити особливості загону, котрі було відображено у назві загону. Усі загони як завжди зібралися на шкільному подвір’ї, де і було розпочато презентацію. Хтось представив себе за допомогою пісні, інші – віршами, а найстарші учасники – комічними номерами. Після концерту дітям було влаштовано дискотеку. 

Цікавим у таборі видався день віртуальної подорожі до Португалії. Цікаву подорож провели вихователі табору,де діти дізналися багато цікавого про країну, яка стала переможнецею Євробачення 2017.

В цей день відбулося відкриття малих олімпійських ігор. Для молодших дітей було організовано змагання «Веселі старти» з цікавими естафетами. А от старші учні мали змогу позмагатись  на волейбольному майданчику.

         Перше червня в таборі розпочалося конкурсно-розважальною програмою приурочене до Дня захисту дітей  «Ми всі родом із дитинства». До дітей завітав Золота рибка, Кіт Леопольд та двоє вредних Мишенят ,які розважали дітей. Під улюблені мелодії діти виконували пісні, танцювали, грали в ігри. Свято закінчилося святковою дискотекою.

         Продовжується наша подорож по країнах Євросоюзу. І сьогодні діти подорожували до Швеції. Вихователі підготували для дітей інтелектуально-розважальну подорож по Швеції. Переглянувши  презентацію  “Stockholm sightseeing” (Тур Стокгольмом).

   Діти відвідали сільську  бібліотеку. Де їх чекала цікава  екскурсія  бібліотекаря та вікторина  «Улюбленими сторінками казок».

Фотозвіт

 

Переглядів: 531 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930