Четвер, 28.03.2024, 17:09
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Червень » 09

У "Веселці" на базі Петриківської НСЗШ літній відпочинок набирає обертів. Кожного дня для дітей проходять цікаві заходи. Під акомпонементи гарного настрою і дитячого сміху пройшло шоу "Ми - у казці" (відп.Соловей Л.Є.). Цікавим та корисним був майстер-клас від Радченка Ю.О. по виготовленню повітряних зміїв. Завдяки Кудрай К.Ф. діти з азартом та впевненістю поводили себе на "подіумі". А на "танцполі"  можна було зустріти найрізноманітніших та найзагадковіших зірок. Крім цього, щодня - ігри на свіжому повітрі, екскурсії до парку, смачні сніданки та обіди, а головне - гарний настрій, що є запорукою здоров'я кожної дитини.

Фотозвіт

Переглядів: 378 | Додав: Olga | Дата: 09.06.2017

"Хай сяє посмішкою дивосвіт" - під таким  девізом розпочався другий тиждень з 06.06.17. по 09.06.17  в таборі «Дружний» при Сурсько- Михайлівській СЗШ. Дітвора цілий день ділилася посмішками з друзями: виготовляли смайлики  на свій колір та смак. Подорожуючи віртуальною подорожжю країнами Євросоюзу  діти побували в Австрії. Познайомилися з історичним минулим,  відвідали  цікаві  місця країни. Дізналися про звичаї   країни  та  пограли  в національні ігри . Керівник мовної школи  провела  брейн – ринг  знавців   «The USA». Завершився табірний день цікавим танцювальним марафоном під назвою «Танцювальний марафон».

         Продовжуємо подорожувати  ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: Olga | Дата: 09.06.2017

   

Другий тиждень в ПТВ «СТРУМОК» Звонецько-Хутірської НСШ:  день природи; день милосердя, духовності та ввічливості; день гумору; день пісні (фотозвіт).

Переглядів: 408 | Додав: Olga | Дата: 09.06.2017

Другий тиждень роботи пришкільного дитячого табору «Сонечко» при КЗО «Криничанська СЗШ» був не менш цікавим. Допливши до Континенту Дружній, ми висадилися з екскурсією у краєзнавчому музеї села Чумаки, позмагалися з футболу та малятболу зі школярами Чумачанської  школи. Наступного дня у долині Флори та Фауни провели екскурсію екологічною стежкою та відвідали садибу сім’ї Радченко в селі Тихому – помилувалися  австралійськими страусами. Третього дня нас зустріла країна Спортляндія зі своєю грою «Поклик джунглів». Закінчився тиждень у затоці «ИКАПВАН» конкурсно – розважальною грою «Дешифрувальники».

Фотозвіт

Переглядів: 415 | Додав: Olga | Дата: 09.06.2017

Ось і пройшли перших п’ять днів роботи пришкільного табору відпочинку «Сонечко» при КЗО «Криничанська СЗШ». Вони не просто пройшли, а пролетіли як один день. Пролетіли – бо було цікаво!!! Вся наша зміна  має назву «Кругосвітка».  Першого дня нас привітала сільський голова – Муркович Л.І. та подарувала солодощі. На другий день (острів Робінзона)  ми поїхали до Нечаєвської могили. Третього дня (течія Краси) ми створювали літню моду. В перший день літа ми активно прийняли участь в конкурсі талантів, який ініціювала Олександропільська сільська рада. Троє наших учасників пройшли до другого туру та будуть змагатися за перемогу в фіналі. П’ятого дня ми здійснили сходження на пік Народів світу, де грали в народні ігри різних країн.

... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: Olga | Дата: 09.06.2017

Ось і минув цікавий та насичений різними яскравими заходами тиждень в таборі відпочинку з денним перебуванням "СОНЕЧКО" Олександропільського НВК. Кожен день несе з собою щось особливе, незвичайне, а головне - нове та цікаве. Вихователі загонів "Капітошка" і "Бджілка" підійшли до своєї справи з креативністю та ентузіазмом. Конкурс малюнків на асфальті "Коли я виросту і стану...", участь у пісенній та ігровій галявині, де діти співали свою улюблені пісні, спортивно-туристична гра "Робінзонада", головною метою якої є пошук скарбу, весела та завзята година аеробіки "Роби з нами , роби як ми, роби краще нас!", розкриття талантів у конкурсній програмі "Талант-шоу", у музичній грі "Відгадай мелодію" та багато інших різноманітних заходів для активного відпочинку. Особливо насиче ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: Olga | Дата: 09.06.2017

Ось і перший день в таборі «Дружний». Він  був із загальною програмою: начальник табору ознайомила учнів з розпорядком роботи пришкільного табору та правилами безпеки життєдіяльності. День пройшов у підготовці до відкриття табірної зміни: діти обрали назви загонів, виготовили  загонову  газет. У кожному загоні було обрано командира і заступника. Загони підготували свої девізи, намалювали емблему.

 Грали в ігри та прийняли участь в конкурсі малюнків на асфальті «Незвичайний Дивосвіт – кольорових мрій дитинства».

Розпочала роботу «Мовна школа» . Перший день мав девіз“Hooray, hooray, hooray! We have summer holidays!”(Ура! Літні канікули!).

 День відкриття табірної зміни. Він розпочався урочистою лінійкою в таборі «Дружний». Пролунав ... Читати далі »

Переглядів: 527 | Додав: Olga | Дата: 09.06.2017

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930