Понеділок, 20.05.2024, 04:27
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Серпень » 30 » СЕРПНЕВИЙ ОСВІТЯНСЬКИЙ ФОРУМ
08:27
СЕРПНЕВИЙ ОСВІТЯНСЬКИЙ ФОРУМ

Для школярів новий навчальний рік розпочинається у вересні, а для освітян вже традиційно його початок знаменується серпневим педагогічним форумом, який у нинішньому році відбувся 29 серпня на базі Микільського-на-Дніпрі будинку культури.

Серпнева зустріч – це підведення підсумків за минулий навчальний рік, визначення перспективних планів роботи педагогів на новий навчальний рік, цікаві зустрічі, обмін думками, враженнями.

Розпочався серпневий марафон виступом українського народного хору «Наддніпряночка», учасниці якого заполонили душі й серця присутніх мелодійними українськими піснями, які надихнули та налаштували на творчий підхід до праці.

Як спрацювали у минулому році, над якими проблемними питаннями доведеться трудитись у новому 2018-2019 навчальному році, про готовність закладів освіти району сіяти в дитячих душах розумне, добре, вічне інформував перед загалом начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Анатолійович Дармостук.

З початком нового навчального року освітян привітала заступник голови районної державної адміністрації Малоіваненко Валентина Валеріївна, яка побажала педагогам здоров’я, благополуччя, старанних, вдячних учнів і справжніх відкриттів та наукових перемог.

У роботі форуму взяла участь заступник голови районної ради Невірець Ірина Василівна, яка акцентувала увагу присутніх на проблемах, що хвилюють суспільство району, адже питання освіти посідають чи не найвагоміше місце у різних сферах життєдіяльності громади. Крім того, Ірина Василівна привітала освітян району з початком нового навчального року, висловила вдячність за терпіння, мудрість, сумлінність у виконанні високої місії – виховання підростаючого покоління.

Своє бачення освітянських здобутків та проблем представив до уваги присутніх голова районного комітету профспілки працівників освіти Сиволоб Володимир Миколайович, акцентуючи увагу на тому, що будь-яке питання, що обговорюється, базується на ключовому понятті, це – педагогічні кадри, які є безцінним багатством освіти та наголосив на покращенні умов праці освітян, матеріальному та моральному стимулюванні праці педагога.

Від імені Микільського краю усіх учасників форуму привітав сільський голова Микільської сільської ради Копильцов Віталій Миколайович, який побажав освітянам плідної праці та вдячних учнів.

Керівник відділу освіти райдержадміністрації Дармостук Микола Анатолійович привітав номінантів районного туру та призера обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018» та побажав їм міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді.

Кращі освітянські установи та педагоги були нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Солонянської районної державної адміністрації, Солонянської районної ради та відділу освіти Солонянської райдержадміністрації.

Переливами шкільних дзвіночків школярі Микільського-на-Дніпрі закладу освіти дали старт новому 2018-2019 навчальному року.

Після урочистої частини на учасників серпневого форуму чекали секційні зустрічі,на яких вони мали змогу поспілкуватися з колегами та керівниками методичних об’єднань.

 

 

 

 

Переглядів: 438 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031