Вівторок, 23.04.2024, 17:05
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 18 » Звіт про проведення тижня початкової школи У Криничанській СЗШ 2016 – 2017 н.р.
14:25
Звіт про проведення тижня початкової школи У Криничанській СЗШ 2016 – 2017 н.р.

З 10.10.2016р. по 14.10.2016р. в Криничанській школі вчителі початкових класів проводили тиждень початкової школи. Свою роботу вчителі спланували так, щоб участь змогли прийняти всі учні молодших та старших класів. Проводячи виховні заходи, вчителі ставили перед собою такі завдання:
* розвивати пізнавальну активність учнів, мислення, увагу, творчі здібності дітей, інтерес до гри та спорту, бажання вести активний спосіб життя;
* формувати інтерес до рідної мови, до історії свого народу, до пізнання нового в традиціях українського народу;
* виховувати прагнення більше дізнатися, інтерес до звичаїв та обрядів людей, естетичні почуття, бажання берегти природу, бути завжди ввічливими, поважати дружбу та свого друга, прищеплювати інтерес до занять фізкультурою та спортом.

Результати тижня початкової школи:
В перший день тижня 10 жовтня був проведений виховний захід до Дня психологічного здоров’я. Захід відбувся під гаслом «Найбільше багатство людини – це здоров’я фізичне та психологічне». 
Цей захід присвячений підвищенню інформованості населення про цю проблему, активізації інвестування профілактичних заходів, зміцнення психологічного здоров’я, забезпечення доступності лікування. Учні всієї школи прийняли у заході активну участь, а саме: швидко і вірно відповідали на питання вікторини «Що я знаю про психологічне здоров’я?»; працювали в групах з народними приказками та прислів’ями про здоров’я; розкривали поняття про психологічне здоров’я, психологічно здорове суспільство та психологічно здорова особистість; розповідали вірші присвячені Дню психологічного здоров’я та переглянули мультиплікаційні фільми щодо тематики.
Другий день тижня був присвячений національно-патріотичному вихованню учнів. В цей день проходило два конкурси: виготовлення колажів «Символи мого народу» та оберегів для воїнів АТО. За мету було поставлено: поглибити знання учнів про символи (державні та народні) нашої держави; формувати національну свідомість школярів; розвивати пізнавальні інтереси; виховувати патріотів рідної країни; плекати любов до рідного краю, його історичного минулого і сучасного сьогодення. Хочеться відмітити активність серед учнів початкових класах, де учні малювали малюнки, виготовляли листівки, амулети з образами святих, мотанки та талісмани для воїнів АТО. Кожен клас творчо підійшов до конкурсу колажів. Третього дня пройшло родинне свято «Тато, мама і я – спортивна сім’я». Цим святом ми залучили дітей і батьків до занять фізичною культурою, звернули увагу на спортивні форми сімейного дозвілля, сприяли зміцненню стосунків між батьками і дитиною, виховували почуття поваги , взаємодопомоги в сім'ї. Сьогодні Україна переживає скрутні часи. Український народ прагне єдності, миру. Усе частіше ми повертаємося до історії свого народу, відновлюємо звичаї, традиції.
Один звичай спробували відродити і ми. Цікаво та змістовно пройшов відкритий виховний захід „Свято Покрови”.
Тиждень пройшов цікаво та змістовно. Вчителі виконали поставлені завдання.
Вчителі початкових класів: Перетятько С.А. Опалатенко К.Ю. Шикор Н.О. Гайдар О.Д. Трегуб Н.О.

Переглядів: 1045 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31