П`ятниця, 19.04.2024, 22:19
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Травень » 24 » ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА !!!
07:20
ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА !!!

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки, працівники школи!!!

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує не тільки завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань, але й для випускників – прощання з рідною школою і початок дороги у нове, доросле й самостійне життя.

      Малиновий передзвін останнього шкільного дзвінка відкриває  нову сторінку  Вашого життя, дорогі випускники, залишаються позаду шкільні роки – найбільш щаслива і безтурботна пора життя, сповнена мрій, сміливих планів. А попереду – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться роботи важливий  вибір, відстоювати власні думки, відповідати за прийняті рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє майбутнє. Нехай широкою і світлою буде Ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, гідними вчинками, мудрими рішеннями і особистими перемогами!  Успішного складання Вам державної підсумкової атестації і зовнішнього незалежного оцінювання, впевненості у власних силах, правильного вибору, мудрих наставників, вірних друзів, здійснення всіх мрій і задумів!

      Ніколи не забувайте рідну школу, своїх вчителів-наставників, які вкладали у Вас і душу, і серце, і знання, своєю невтомною працею і любов’ю допомагали пізнавати світ, любити життя і бути просто людьми. Цінуйте любов і підтримку своїх батьків, не зрікайтесь роду свого.  Будьте гідними творцями свого життя і справжніми патріотами України!

        Для усіх школярів останній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаю усім добре відпочити, набратися незабутніх вражень, духовних  і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

        Висловлюю глибоку вдячність вчителям за самовіддану працю, вічний неспокій, невпинний творчий пошук, педагогічну мудрість.  Батькам – за батьківську турботу, взаєморозуміння і співпрацю. Бажаю Вам життєвих сил, натхнення, нових творчих звершень, а всі майбутні задуми та плани хай повняться любов’ю, красою, світлом і добром!

        Добра й благополуччя, доброго здоров’я і миру, Божого благословення, опіки від Матері Божої і здійснення усіх мрій!

 З повагою М.А.ДАРМОСТУК,

керівник  відділу освіти райдержадміністрації 

 

Переглядів: 412 | Додав: Metodustka | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031