Вівторок, 23.04.2024, 18:32
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 7 » Всеукраїнський семінар-практикум
13:59
Всеукраїнський семінар-практикум

                                                                      Музеї навчальних закладів як важлива  складова                                                                              національно-патріотичного   виховання дітей та молоді у контексті чинної нормативно-правової бази

            Відповідно до плану роботи  Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, затвердженого  наказом Міністерства освіти і науки №1360 від 25 грудня 2015 року  5 – 7 квітня в Дніпропетровській області  проходив  Всеукраїнський семінар-практикум працівників обласних та Київського міського центрів туризму і краєзнавства учнівської молоді, станцій юних туристів-відповідальних за організацію роботи музеїв навчальних закладів в областях України та м. Києві на тему: «Музеї навчальних закладів як важлива  складова національно-патріотичного виховання дітей та молоді у контексті чинної нормативно-правової бази» .

           5 квітня учасники семінару завітали на Солонянщину . Березуватівська середня школи гостинно зустрічала делегацію з усієї України .

Екскурсійний маршрут передбачав , насамперед ,  відвідування  могили  Сергія Нігояна. Учасники семінару поклали квіти , запалили свічки Пам’яті та вшанували Героя України, Героя Небесної Сотні хвилиною мовчання. Далі на гостей чекало ознайомлення з експозицією новоствореного шкільного краєзнавчого музею, присвяченої Сергію Нігояну.

            Омельченко Дмитро Григорович, заступник директора Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді висловив слова подяки адміністрації закладу за національно-патріотичне виховання учнівської молоді та відзначив грамотою керівника музею Борейко Ольгу Дмитрівну .

               Гайдукевич Анастасія Віталіївна, начальник відділу музейної справи Українського інституту національної пам’яті наголосила на тому , що музейна справа має неоціненне значення у національно - патріотичному вихованні  підростаючого покоління

               Гончар Неля Григорівна, директор Дніпропетровського дитячо-юнацького центру міжнародного співробітництва подякувала керівнику відділу освіти Солонянської райдержадміністрації  М.А. Дармостуку  за активізацію національно-патріотичного виховання учнівської молоді у загальноосвітніх закладах району та підтримку у створенні та розвитку музею Березнуватівської СШ..

 

Переглядів: 583 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930