Вівторок, 23.04.2024, 19:17
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Січень » 17 » Всеукраїнський конкурс юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського
11:08
Всеукраїнський конкурс юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського

Конкурс проводять НЦ «Мала академія наук України», комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» та Львівський національний університет імені Івана Франка, щоб залучити учнів 1–11-х класів до поглибленого вивчення хімії та суміжних дисциплін і сформувати в них наукові основи та практичні навички проведення дослідження.

Для участі в І етапі необхідно:

  • учасникам середньої вікової категорії до 20 січня заповнити онлайн-заявку за посиланням;
  • учасникам старшої вікової категорії до 20 березня заповнити онлайн-заявку за посиланням і надіслати тези наукових досліджень (спостережень) на тему «Анізотропія кристалів» українською або англійською мовами на електронну адресу: crystals.lviv@gmail.com.

Реєстрацію учасників середньої вікової категорії буде закрито після прийому 4000 заявок.

З вимогами до оформлення тез можна ознайомитися за посиланням. Критерії оцінювання тез наукових досліджень і стендових доповідей можна переглянути за посиланням.

Учасники середньої вікової категорії відповідно до поданих заявок з 15 до 25 лютого отримують за місцем проживання в обласному територіальному відділенні Малої академії наук хімічну речовину з інструкцією для вирощування кристалів у домашніх умовах під наглядом дорослих.

Учасники середньої вікової категорії передають працівнику обласного територіального відділення МАНУ вирощені кристали, належно упаковані та підписані (прізвище та ім’я учасника, клас, навчальний заклад, населений пункт, область), які потім надсилаються організаторам на поштову адресу: Львівська обласна МАНУМ, вул. Коперника, 42, м. Львів, 79000 (з позначкою «Конкурс «Кристали»). Ви можете скористатися послугами Укрпошти (кур’єрська доставка) або Нової пошти (адресна доставка або ж відділення № 14 м. Львова).

Відповідальна особа: працівник Львівської обласної МАНУМ, Селіверстова Любов Валентинівна ‎(066-578-86-70). Поштові витрати здійснюються за рахунок учасників конкурсу.

Просимо звернути увагу, що усі вирощені і упаковані кристали мають бути отримані представниками обласних МАН до 26 березня. 30-31 березня відповідальна особа надсилає організаторам посилку.

Учасники, які не мають змоги передати кристали працівнику обласного територіального відділення МАН, можуть надіслати відеосюжет тривалістю до 3 хв про процес вирощування кристалу та кінцевий результат зі своїми коментарями на електронну адресу: crystals.lviv@gmail.com.

Журі конкурсу розглядає подані учасниками середньої вікової категорії кристали або відеосюжети і визначає переможців у таких номінаціях:

  • «Найякісніший кристал»;
  • «Найбільший кристал»;
  • «Найоригінальніший кристал»;
  • «Віртуальний кристал».

Критерії оцінювання вирощених кристалів можна переглянути за посиланням.

Переглядів: 534 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031