П`ятниця, 26.04.2024, 01:56
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Листопад » 5 » « Учительства миттєвості прекрасні»
10:20
« Учительства миттєвості прекрасні»
02 жовтня за ініціативи відділу освіти для відзначення Дня працівників освіти у  мальовничому селі Башмачка зібралася педагогічна громада Солонянщини. Сільський клуб  ( завідуюча клубом  Плохих Ірина Володимирівна ) гостинно розкрив свої двері для  250  вчителів із 32 загальноосвітніх закладів району. 
Розпочалося свято з 12 години, коли делегації шкіл почали оформлення незвичайної для очей виставки. Незвичайної тому, що цього разу вчителі ділилися з колегами не досвідом роботи,  не проведенням  уроків чи методичними матеріалами, а дивували оточуючих своїм талантом. На виставкових стендах розквітали квіти зі стрічок та  орігамі, оживали чудернацькі тварини, вив´язані нитками, випечені із солоного тіста. Розбігалися очі від різноманітних вишивок:  і рушники, і серветки, і скатертини, і сорочки – все це захоплювало своїм різнобарв´ям. Учасники свята із задоволенням затримувалися біля виставкових експонатів, розглядаючи дива, створені вчительськими руками. Ця виставка ще раз довела, яким багатогранним та творчим є вчитель.
Ознайомившись з виставковими матеріалими,  учасники свята  перейшли до затишної зали, де всіх зустріла яскраво прикрашена сцена, яку допомагали оформлювати учні 8 класу Башмачанської СШ ( директор – Чербуніна Любов Михайлівна). Повітряні кульки, квіти, осіннє листя створювали святкову атмосферу. І ось вже лунають святкові фанфари і на сцену виходять прекрасні ведучі – Купрій Оксана Миколаївна, педагог – організатор Солонянської СШ№ 1 та Гандрабурова Юлія Вікторівна – вчитель музики тієї ж школи. Оголосивши про початок свята, ведучі дали старт веселому, чаруючому усіх присутніх дійству, де в калейдоскопі пісень і жартів гарний настрій дарували вчителям  Кузьменко Наталя -вокалістка  районного Будинку культури та Кузьменко Світлана, педагог-організатор Сурсько-Михайлівської СШ, Валерій Бухтіяров- акомпаніатор центру дитячої та юнацької творчості, Анатолій Чумаченко – вчитель Аполонівської неповної середньої школи, Віктор Гордієнко та Вікторія Лозицька -  керівники вокальних гуртків центру дитячої та юнацької творчості.
Вчительську родину від щирого серця привітав Кужман Олег Миколайович- перший заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Він побажав усім присутнім натхнення, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!З вітальними словами до вчителів звернувся голова районної державної адміністрації Петро Іванович Швець, який зауважив, що пишається педагогічною громадою Солонянщини, знає про кожне досягнення вчителя, про кожну перемогу учня і бажає напередодні професійного свята добробуту кожній родині і мирного неба над головою. Привітали  колег та однодумців керівник відділу освіти Солонянської районної державної адміністрації – Микола Анатолійович Дармостук та голова РК профспілки – Володимир Миколайович Сиволоб. Микола Анатолійович побажав усім здоров´я, терпіння, щоб  засіяна невтомною працею освітянська нива сповнювалася  новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя було завжди святим і чистим на землі. До цих слів долучився і Володимир Миколайович, побажавши педагогам, насамперед, високої заробітної плати, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті у мирі, любові та злагоди.
Родзинкою теплої зустрічі стало запрошення учасників до дискотечного залу, де на усіх присутніх чекали бокали іскристого шампанського, солодощі та осінні соковиті фрукти. Саме цим повагу та пошану вчительській праці висловили перший заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олег Миколайович Кужман,  директор ТОВ «Прогрес» Василь Анатолійович Прохоренко та голова РК профспілки Володимир Миколайович Сиволоб.
 Від щирого серця за організацію свята дякуємо методистам Солонянського районного центру дитячої та юнацької творчості Козловій Наталі Віталіївні, Хрипко Людмилі Володимирівні та Руденко Галині Анатоліївні.
Переглядів: 573 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30