П`ятниця, 19.04.2024, 15:36
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 22 » Свято у дитячому садку "Дюймовочка"
14:37
Свято у дитячому садку "Дюймовочка"

     

            18 грудня до вихованців дитячого садка «Дюймовочка», що розташований у селі Жданове, завітали гості.  Напередодні Дня Святого Миколая та  з нагоди 35 річного ювілею роботи на керівній посаді вітали завідуючу дитячим закладом – Ніну Василівну Лійв. Голова Солонянської селищної ради Копейко Микола Мусійович вручив пам’ятну подяку і  наголосив, що у наступному , 2015 році, планує докорінно змінити зовнішній вигляд садка: поставити пластикові вікна, відремонтувати стежки – доріжки та забезпечити садок новим добротним парканом.

З теплими словами вдячності за багаторічну плідну працю звернувся  до Ніни Василівни керівник відділу освіти Микола Анатолійович Дармостук, який побажав колективу стабільності, творчих злетів та вдячних вихованців.

Щиросердечні вітання прийняла Ніна Василівна і від секретаря селищної ради Костюкової Тетяни Олександрівни. У своїй промові вона звернула увагу на вихователів дитячої установи, на їх професіоналізм та добре материнське серце.

До вищевказаного приєдналася і Колдубовська Наталія Анатоліївна, виконуюча обов’язки завідувача сектору фізичної культури і спорту,сім'ї  та молоді, саме вона порадувала маленьких жителів «Дюймовочки» сувенірами – великими спортивними м’ячами та солодкими подарунками.

Гарячими оплесками супроводжували виступ директора Жданівської СШ – Олени Олександрівни Могили, адже ось вже 3 роки поспіль рука об руку із взаємодопомогою, взаємопідтримкою працюють ці дві чарівні жінки кожна у своєму закладі але на благо дітей.

Театралізовану виставу підготували учні Жданівської СШ, після якої розважальну програму з новорічними музичними іграми провели методисти центру дитячої та юнацької творчості – Козлова Наталя Віталіївна та Хрипко Людмила Володимирівна. Гарного настрою малечі додали два чарівні клоуни, ролі яких виконали Басараб Анастасія та Кесь Денис, учні Жданівської СШ.

З посмішками та подарунками проводжали вихованці садочка «Дюймовочка» бажаних гостей і запрошували знову приїздити до них.

                                                                                                                                                                                                         М.А.Дармостук

                                                                                                 Л.С.Батаєва

 

Переглядів: 612 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031