Четвер, 28.03.2024, 22:36
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 7 » Районний захід "Заспіваймо пісню веселеньку"
07:34
Районний захід "Заспіваймо пісню веселеньку"

Ось і дочекалася вся малеча жаданого чарівного літа…Традиційно в перший його день –1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і одвічної надії, адже саме в дітях ми, дорослі, хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими, радісними та щасливими. Цей день для дітлахів Солонянщини, незважаючи на похмуре небо та пронизливий, не по літньому холодний вітер, перетворився на суцільне свято пісні, веселого сміху та гарного настрою.Святкова зала центру дитячої та юнацької творчості гостинно зустріла 130 дітей. Цього року на свято були запрошені діти, батьки яких загинули в АТО,  були та являються учасниками бойових дій на сході країни.

Урочисті фанфари сповістили про початок свята . На яскаво оформленій сцені з´явилися ведучі – Гандрабурова Ю.В., вчитель Солонянської СШ №1 та Кузьменко С.М., педагог-організатор Сурсько-Михайлівської СШ. Проникливі слова про рідний край, сучасні події в Україні, безхмарне дитинство тісно переплелися з вокальними та хореографічними виступами дитячих колективів та окремих виконавців.

Зі святом дітей привітали шановані гості -  голова районної державної адміністрації П.І.Швець , заступник  голови районної ради Невірець І.В. , голова районного дитячого благодійного фонду « Возлюби ближнього» Московка Н.Т.

Петро Іванович у своєму зверненні до присутніх наголосив на вагомості патріотичного виховання молоді і висловив надію, що кожен маленький житель Солонянщини у майбутньому стане гідним громадянином своєї держави та прославлятиме свою маленьку батьківщину гідними вчинками.

Ірина Василівна  побажала маленьким учасникам свята мирного неба, любові від батьків, дружби від товаришів та взаєморозуміння з педагогами.   

Наталя Тимофіївна розповіла про допомогу, якою  забезпечує фонд «Возлюби ближнього»  тих, хто її потребує і наголосила, що сьогодні вітає усіх не тільки лагідним материнським словом, а й дарує усім дітям морозиво та солодощі. 

Потім відбувся святковий концерт, в якому брали участь юні таланти Солонянщини , переможці районних та обласних конкурсів. У вихорі концертних номерів, які виконували Попенко Алла, Ворона Ірина, Ніколаєнко Наталя, учениці Єлізарівської СШ, Шиліна Діана, Пазін Анна,вихованки вокальтних гуртків ЦДЮТ, Колдубовська Діана та Карповець Каріна, учениці Солонянської СШ№1, Мотузко Ксенія, учениця Олександропільського НВК, Джигайло Ксенія , учениця Аполонівської НСШ, хореографічні гурти «Веселка», керівник Макаренко Г.М., «Єпатаж», керівник Перетяка О.О., «Барвінок», керівник Денисенко В.А., гурт «Веселі нотки», керівник Шаповал Н.В. час промайнув швидко. Родзинкою програми став виступ родини Ткачук  з Березнуватівки, які вразили усіх своїм цирковим мистецтвом.

Наприкінці свята керівник віддіду освіти райдержадміністрації Дармостук М.А. наголосив, що коли у стінах позашкільного закладу звучать такі прекрасні дитячі пісні, поки педагоги будуть розвивати творчі здібності учнівської молоді , доти і наша Солонянщина буде процвітати і  про здобутки наших дітей знатимуть далеко за межами області. Грамотами відділу освіти були нагороджені Пазін Анна, Колдубовська Діана, Карповець Каріна, Мотузко Ксенія, хореографічні гурти «Веселка» та «Єпатаж». Відзначені грамотами ЦДЮТ Попенко Алла, Ворона Ірина, Ніколаєнко Наталя, Шиліна Діана, Джигайло Ксенія та хореографічні гурт «Барвінок».

Закінчилося свято, почали покидати залу і діти, і педагоги, і батьки.  Зала опустіла та водночас, здавалося, що наповнена вона гарним настроєм, щирим дитячим сміхом і вдячністю організаторам святкого урочистого дійства – методистам ЦДЮТ  Козловій Н.В., Хрипко Л.В. та Руденко Г.А.

Переглядів: 523 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930