Субота, 20.04.2024, 16:53
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 22 » Мрії збуваються!
14:44
Мрії збуваються!

 

       Є один день у році, коли мрії усіх дітей на землі збуваються, бо відвідує кожну родину і кожен дитячийзаклад Святий Миколай. Традиційно, 19 грудня, за ініціативи керівника відділу освіти – Дармостука Миколи Анатолійовича, методистами центру дитячої та юнацької творчості була підготована музична розважальна програма для вихованців Василівського інтернату.

        За традицією, головою СРДС «Журавка» - Хрипко Людмилою Володимирівною, була оголошена акція милосердя «Від серця до серця». Учні загальноосвітніх закладів району ділилися з вихованцями інтернату одягом, канцтоварами, миючими засобами та засобами гігієни, а також консервованими овочами та фруктами.

      Слід зазначити, що активістами акції «Від серця до серця» стали учнів Солонянської СШ№1 ( директор – Шерстюк Наталя Олександрівна) та учні Башмачанської СШ ( директор – Чербуніна Любов Михайлівна). Учні цих закладів зібрали та передали найбільшу частину вищевказаних речей.Крім того, від кожної школи кожна дитина отримала індивідуальні подарунки –    чи то новенькі чобітки, чи верхній одяг, водолазки та светри, спортивні костюми.

     Щороку у другій половині дня діти з нетерпінням поглядають на відчинені ворота бо знають, що ось-ось до них мають прибути працівники Центру ДЮТ і розпочнеться веселий вечір. Цього року методистам Козловій Н.В., Хрипко Л.В. та Руденко Г.А. допомагали дарувати гарний настрій дітям учні Солонянської СШ№2 – Яценко Влад ( у ролі Святого Миколая) та Найко Вадим ( у ролі клоуна Ваді) та вокалісти Солонянської СШ№1 – Полянська Ольга та Головій Анна. У розвагах та піснях час промайнув дуже швидко. Нетерпляче дітвора чекала на новорічну дискотеку, яку приготував для них акомпаніатор центру ДЮТ – Бухтіяров В.П.

      Та перед дискотекою на дітей чекала родзинка вечора – великий медовий торт, який методисти Центру ДЮТ подарували дітям з нагоди 15-річчя інтернату. Торт зі свічками та феєрверками виніс до дітей клоун Вадя. Діти задули свічки, загадали бажання і спільним музичним потягом розпочали святкову дискотеку.

                                                                                        М.А.Дармостук

                                                                                       Л.С.Батаєва

 

Переглядів: 657 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031