Вівторок, 23.04.2024, 20:00
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Червень » 8 » Кожен новий день – це заряд бадьорості і гарного настрою
12:35
Кожен новий день – це заряд бадьорості і гарного настрою

Як весело і позитивно минув перший тиждень в пришкільному таборі відпочинку «Веселка» на базі Петриківської НСЗШ!  Кожен новий день – це заряд бадьорості і гарного настрою для відпочиваючих. А все - завдяки непосидючості вихователів, які проводили з дітьми цікаві заходи, ігри, змагання.

Динь В.І., Кулак Т.В. та Фокін О.В. організували веселий квест «У пошуках солодкого дерева».  Після правильно виконаних завдань діти вирушили на пошуки «скарбів», якими були цукерки та сік (спонсор Кобяков Ю.О.).

Практичний психолог Залюбовська Л.О. провела заняття «Як розкрити себе», на якому допомогла дітям не соромлячись показувати свої здібності й таланти перед аудиторією.

Під час шоу-кастингу «Ало, ми шукаємо таланти», який підготувала Оришкевич Т.І., учасники старанно демонстрували свої акторські здібності. Кращими «акторами» стали Чуйко Антоніна, Головченко Олександра  та Нагурна Мар’яна.

Цікаво та захоплююче пройшов День захисту дітей, який розпочався привітанням всіх відпочиваючих зі святом. А потім дружньою компанією вирушили до Олександропільського будинку культури на конкурс «Таланти рідного краю-5», який проходить за ініціативи депутата районної ради Сільчук А.О. На початку свята учні, які піднімають імідж школи своїми досягненнями у навчанні та спорті, були нагороджені Почесними грамотами, медалями та грошовими преміями від сільського голови Муркович Л.І.  Від Солонянської служби в справах сім’ї, дітей та молоді начальнику ДПТВ «Веселка» Оришкевич Т.І. було  вручено подарунок (спортивний інвентар) для організації дозвілля та відпочинку дітвори.

Учасниками конкурсу стали 13 учнів нашої школи. До фіналу конкурсу вийшли кращі з кращих: Дудла Світлана, Сітало Ірина, Кулак Анна та танцювальний колектив «Україночка» (Колєснікова А., Гулей А., Карнаух В., Мовчан А., Сітало І., Оришкевич С.)

Приємним сюрпризом для усіх присутніх дітей стало морозиво від депутатського корпусу Олександропільської сільської ради.

По-особливому креативно пройшов конкурс «Візажистів та костюмерів». Під керівництвом Кудрай К.Ф. діти створювали цікаві образи зірок шоу-бізу та кіно, зачіски, макіяж, татуаж. 

Щодня на шкільному подвір’ї  лунає музика, діти танцюють, грають у різноманітні ігри разом з вихователями. Усі з нетерпінням чекають наступного тижня, який принесе нові враження та емоції!

Фотозвіт

Переглядів: 435 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930