П`ятниця, 26.04.2024, 12:38
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Грудень » 22 » Колегія відділу освіти Солонянської райдержадміністрації
09:40
Колегія відділу освіти Солонянської райдержадміністрації

21.12.18 року на базі Іверського закладу освіти пройшла виїзна колегія відділу освіти Солонянської райдержадміністрації за участю керівника відділу освіти Солонянської райдержадміністрації Дармостука М.А., директорів закладів освіти району та керівників позашкільних навчальних закладів. На засіданні було обговорено наступні питання: "Про стан національно-патріотичного виховання у закладах освіти Солонянського району", доповідач - методист РМК Бондаренко О.А., співдоповідач Лахай С.В. " Формування почуття громадянської гідності, національної свідомості та самосвідомості особистості"; "Про роботу відділу освіти щодо виконання Закону України "Про звернення громадян", доповідач - головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Мажура А.І.; "Про затвердження плану роботи відділу освіти Солонянської райдержадміністрації на 2019рік", доповідач Руденко Г.А., директор Солонянського РМК.

Практичну частину заходу - презентацію діяльності закладу з національно - патріотичного виховання керівник Іверського закладу освіти  Лахай С.В. розпочала з цікавої екскурсії, під час якої Світлана Вікторівна разом зі своїми помічницями екскурсоводами довели, що  виховання національної свідомості не повинне закінчуватися на виховних заходах, а і здійснюється на кожному уроці кожним педагогом.  Потім запросили всіх присутніх  пройти різними квест - стежками, передбаченими зустрічею: пізнання, переживання, переосмислення і народження вмінь для того щоб  всім разом набути впевненості й необхідної компетентності для здійснення національно-патріотичного виховання дітей.

Модераторами на кожній квест - зупинці були запропоновані інноваційні форми і методи роботи, починаючи з  вправи «Нормативна павутина», метою якого є  сприяння організаційно-інформаційному збагаченню учасників у документації з  національно-патріотичного виховання, тренінгові вправи «У соціумі» провели методисти Солонянського РМК Некрасов В.О., Бондаренко О.А., на квест - зупинках «Патріотична», «Портрет людини-патріота», «Управлінська»,  «Рушник ідей» педагогічні працівники Іверського ЗЗСО довели, що у вихованні патріотизму в учнів немає нічого складного і недосяжного. Трішечки творчості і фантазії, часу і наполегливості – і діти поступово почнуть розуміти, що живуть у найкращій у світі державі.

Практична частину закінчили майстер класом під керівництвом педагога - організатора Бігун М.В., яка запропонувала всім разом виготовити різдвяну свічку.

 Керівник відділу освіти, Дармостук М.А. привітав учасників заходу з прийдешніми святами та побажав міцного здоров'я, успіхів у роботі та сімейного благополуччя. 

Переглядів: 388 | Додав: Metodustka | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31