Вівторок, 23.04.2024, 15:58
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Березень » 3 » Я вірю в тебе, мій солдате!
10:36
Я вірю в тебе, мій солдате!

 

Я вірю в тебе, мій солдате!        

         Цієї зими учні Солонянської середньої школи № 1 виявили неабиякий  патріотизм. Учнівським самоврядуванням був організований місячник збору коштів у Солоному  на допомогу воїнам АТО.  Солоняни взяли активну участь у цьому проекті, за що їм велика подяка. Небайдужість мешканців селища гідна поваги. 20 лютого у приміщенні Солонянської школи №1 був проведений благодійний ярмарок-концерт. На ньому була особливо патріотична атмосфера, адже всі вироби були зроблені учнями  з великим старанням і надією на  мир у нашій країні. Величезне розмаїття товарів ручної роботи дуже сподобалось відвідувачам ярмарку!

         26 лютого найактивніші учасники патріотичних заходів відвідали захисників України, що перебувають на лікуванні після поранень у обласній клінічній лікарні ім. І.І.Мечникова. Ми  передали речі, продукти харчування, малюнки, листи,  зібрані в ході  благодійних акцій, а також придбали необхідні ліки на суму 3400 гривень (саме таку суму виручили за ярмарок). В лікарнях м. Дніпропетровська перебувають воїни з усіх куточків України: від Сходу до Заходу, але всі вони об’єднані єдиною метою – захистити мир в Україні та спокій свого народу. Солдати зустрічали нас з посмішками,  радо приймали листи, малюнки та дитячі вироби від учнів. Хоча ми і посміхалися, але душа боліла, коли на власні очі побачили, якою ціною дістається свобода і незалежність рідної країни, честь називатися українцями... Це було морально тяжко, але спілкування з солдатами дало змогу зрозуміти, що  тут всі вірять тільки у краще!  Наші воїни не впали духом! Вони жартували, чим вселяли в наші серця надію на світле майбутнє. Ми запросили захисників після одужання завітати до нашої школи на зустріч, вони подякували за теплі слова підтримки та вдячності і з задоволенням залишили свої автографи та побажання  на синьо-жовтому полотнищі. Та найкращою нагородою для учнів і вчителів стали вдячні погляди, ласкаві посмішки  і щирі слова воїнів. Це надзвичайно велика честь для нас – особисто сказати теплі слова подяки та міцно потиснути руки Героям України!

         Хочеться подякувати вчителю нашої школи Могильній Наталії Іванівни. Саме вона ініціювала багато волонтерських справ та заходів, що проходять у навчальному закладі, особисто передала речі першої необхідності, продукти харчування для військовопоранених.  Для здійснення поїздки керівник колективного сільськогосподарського підприємства "Молодіжний" Могильний Петро Олександрович надав безкоштовно автобус.

         Діти України пишаються своїми захисниками. І ми завжди готові підтримувати їх, адже вони захищають не тільке наше сьогодення, а й майбутнє нашої нації. Ми повинні пам'ятати, що від нас – молодого покоління - залежить майбутнє України. Ми впевнені, що наші учні – гідні діти своєї держави! І ми всі намагаємося наблизити той день, коли прозвучать слова «Війна закнічилась. Мир в Україні!» ...

               Учениці 9 класу   Солонянської СШ №1

              Олександра Сичова та Марина Демченко

 

 

Переглядів: 678 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031