П`ятниця, 26.04.2024, 11:31
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Березень » 13 » Галактика талантів Василівської школи
10:23
Галактика талантів Василівської школи

10 березня у закладі відбулися загальношкільні батьківські збори "Галактика талантів Василівської школи".

Зевс, Афіна і Феміда (Сергій Франчук, Дар'я Улітіна та Анна Количева) спустилися з Олімпу, щоб переконатися, чи дійсно талановиті учні навчаються у Василівській школі. Ведучі (Цибун О.О. та Видря Т.А.) ознайомили богів з досягненнями школи за 2014 - 2015 н.р. Це було підтверджено слайдами чудової презентації та районними грамотами. Гордістю школи стали Заскока Маргарита, Акастьолова Альона, Трушина Тетяна, Соломчак Анастасія, Діхтяр Олександр, Іванова Тетяна, Крикун Артем, Іванов Валентин, Компанієць Сергій, Дерманець Альона.
   Потім виступали перед батьками керівники гуртків. В'язова Л.Л. ознайомила батьків з графіком роботи секції "Легка атлетика". 
Москаленко О.В. розповів присутнім на зборах батькам як працює гурток "Настільний теніс". Олександр Васильович зауважив, що завіз тенісні столи для занять, удосконалив освітлення, частково відремонтував підлогу. Керівник гуртка звернув увагу батьків на те, що Василівський спортзал найкращий у районі на сьогодні. На базі школи проводяться районні турніри, а в 2015 році восени відбудуться обласні зональні змагання. Москаленко О.В. дуже жалкував, що його гурток відвідують лише вихованці інтернату. А діти навіть отримують невелику стипендію після проходження кваліфікації. Прикладом для всіх є Іванова Тетяна та Єфімчук Саша. Олександр Васильович запросив батьків разом із дітьми на свої заняття, наголосив, що спорт виховує, стимулює до самовдосконалення, дисциплінує.

А потім директор школи підсумувала все вищесказане. Саліженко А.М. нагородила вчительку початкових класів Поддєлкову А.В., педагога - організатора Крючкову Т.В., вчительку української мови Сікан О.А., вчительку нім.мови Гуржій В.М., керівника гуртка "Настільний теніс" Москаленка О.В., вчителя фізичної культури В'язову Л.Л., вчителя історії та правознавства Сергієнка В.Г.; всіх педагогів, які зуміли запалити іскри таланту  в дитячих душах.

Потім директор школи вручила подяки батькам, діти яких не стали переможцями, але були активними учасниками районних творчих конкурсів, олімпіад,спортивних змагань. Для Петренко Л.Л., Берестецької О.О., Тринкіна О.В., Макарчук О.І., Грановської Л.І., Кінаш А.М., Івоніної О.В., Митрофанової Т.А., Улітіної С.А., Количевої А.В., Пуцикович О.І., Антоненко Л.Ф. прозвучали слова : 

"Наша школа щиро вдячна Вам за виховання здібної та старанної дитини. Доземно вклоняємося за Вашу святу батьківську любов, помножену на терпіння. Щиро дякуємо Вам за те, що постійно підтримуєте у своїй дитині бажання навчатися, наполегливо працюєте над розвитком її обдарувань, виховуєте патріотизм, національну гордість і любов до нашої незалежної України.

Щиро бажаємо ВАМ міцного здоров'я, великого людського щастя, добра та подальшої радості від Вашої дитини. Нехай Вас не полишає ВІРА, підтримує НАДІЯ. зігріває ЛЮБОВ. Хай доля усміхнеться Вашій дитині, а успіх супроводжує її у житті. Низький уклін і вдячність Вам, шановні батьки!

Окремо виділила директор школи батьків Акастьолової Альони, Трушиної Тетяни, Соломчак Анатасії. Акастьолова В.Д., Трушина Т.І., Соломчак О.А. почули такі слова подяки: "Наша школа висловлює Вам глибоку вдячність за виховання дитини, яка показала себе як людина, здатна глибоко мислити,долати труднощі, показувати чудові результати, перемагаючи гідних суперників. Перемоги Вашої дитини - це наша спільна радість. Завдяки Вашій підтримці, розумінню, ми зможемо і далі виховувати молодь, повну сил і прагнень до знань, творчості.Бажаємо Вам усіляких благ, оптимізму, здоров'я, процвітання і великого людського тепла. Будемо раді розвитку нашої співпраці і взаєморозуміння!" А для Гайдаша І.А., Батюка М.Д., Батюк Л.І., Красуцького В.В. прозвучав вірш:

"Добро про себе не кричить,

А тихо робить світлі справи.

Хай ВІРА в Господа зорить -

Вона не потребує слави.

Вклонитись хочу до землі 

Вам, небайдужі, чуйні люди;

Бо діти в нашому селі -   Надія, що була і буде!

Анжела Миколаївна нагородила Гайдаша Ігоря Анатлійовича, який вчить хлопчиків грати в футбол, возить учнів на змагання і досягає разом з ними вершин ОЛІМПУ.

Батюк Людмила Іванівна та Батюк Михайло Дем'янович завжди опікувались школою. Допомагали вирішувати різні проблемні питання. Батьки за свої кошти поставили в рідному кабінеті історії металопластикове вікно, возили учнів на змагання. Тож Батюк Л.І. радо прийняла нагороду від директора школи.

Про Красуцького В.В. Анжела Миколаївна говорила довго. Адже він є членом Піклувальної ради школи, головою Ради школи очолює батьківський комітет закладу. Настоятель Василівської парафії завжди допомагав школі. Восени 2014 року Саліженко А.М. разом з Красуцьким В.В. звернулись до небайдужого керівника підприємства з проханням допомогти здійснити капітальний ремонт покрівлі школи. Це було болюче питання . яке потребувало термінового вирішення. Школа має проект, котрий пройшов державну експертизу. Але час минав, а надія згасала... Та зглянувся Господь. Директор школи і голова батьківського комітету отримали допомогу. Красуцький В.В. особисто взявся керувати ремонтними роботами. Було здійснено капітальний ремонт покрівлі другого поверху. Залишився ще корпус початкових класів. Але Бог дарує НАДІЮ... 

Останніми нагороджувала Анжела Миколаївна батьків одинадцятикласників. Дерманець М.К., Компанієць Н.Л., Діхтяр Л.А., Крикун С.І. отримали особливий подарунок. За словами Анжели Миколаївни спогади про школу батьків, діти яких - безмежна гордість навчального закладу, повинні бути приємними і солодкими.

А потім виступали самі одинадцятикласники. Як завжди, талановиті й артистичні!

Фінальним акордом зборів став виступ агітбригади "ВІТА". Веселі, ініціативні, творчі, активні пропагували здоровий спосіб життя і демонстрували свої таланти.

Були ухвалені рішення: продовжувати справу навчання та виховання обдарованої молоді; залучати якомога більше дітей до гурткових занять; вести виховну роботу під гаслом "Здоров'я дитини - сила  й могутність нації".

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 788 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031