П`ятниця, 19.04.2024, 02:00
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 3 » Дзержинівська СЗШ - учасник Восьмої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2017»
19:57
Дзержинівська СЗШ - учасник Восьмої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2017»

16-18 березня 2017 року у Києві на базі Палацу дітей та юнацтва відбулась головна подія освітньої галузі України – Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2017».  Виставка проводилась  компанією «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.  Комунальний заклад освіти «Дзержинівська СЗШ І-ІІІ ступенів» взяв активну участь у виставці, в рамках якої проводились конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, панельні дискусії за участю директорів і провідних науковців Національної академії педагогічних наук України, керівників і фахівців Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади і управління, практичних працівників галузі освіти, представників закордонних навчальних закладів і міжнародних представництв.Успішна робота учасників і відвідувачів виставки сприяла встановленню контактів, збагаченню досвідом, розвитку ініціативи в реалізації завдань, визначених сучасним розвитком нашої держави. За словами фахівців, участь у виставці «Сучасні заклади освіти» – це позитивний досвід і можливість продемонструвати інноваційні досягнення та напрацювання закладів і установ освіти.

  На стендовому захисті на розгляд конкурсного журі виставки Дзержинівська СЗШ  представила роботу в номінації «Інноваційні підходи в закладах освіти до процесу формування творчої особистості  та виховання громадянина –патріота». За представлені матеріали на конкурс з тематичних номінацій та новаторську науково-педагогічну діяльність організатори виставки відзначили навчальний заклад  Дипломом.  Отримана нагорода – результат багаторічної педагогічної діяльності та наполегливої творчої праці педагогів школи. Зрештою, прагнемо отримати в майбутньому і золоту медаль, а для реалізації цієї мети докладатимемо максимум зусиль та наполегливості, адже дорогу здолає лише той, хто йде.

     16 березня з 12 до 13 години відвідали презентацію «Регіональна система національно-патріотичного виховання особистості в умовах створення нової української школи». Питання, що обговорювалося: інноваційні підходи в закладах освіти до процесу формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота. З 14 до 16 години були присутні за засіданні круглого столу «Інноваційні підходи до виховання громадянина-патріота в загальноосвітньому навчальному закладі». Відвідали Майдан Незалежності та вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні.

Адміністрація школи

Переглядів: 601 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930