Четвер, 25.04.2024, 18:05
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Вересень » 16 » Відкритття гуртків Солонянського районного центру дитячої та юнацької творчості
14:21
Відкритття гуртків Солонянського районного центру дитячої та юнацької творчості

 

            Вересень вітає нас не тільки яскравими барвами осені, а й початком нового навчального року в позашкільних закладах Солонянського району . В цьому році відкриття гуртків Солонянського районного центру дитячої та юнацької творчості проходив на базі закладів загальної середньої освіти району .

        13 вересня у закладах загальної середньої освіти району відкрили свої двері гуртки на базі Сурсько-Михайлівської, Привільнянської, Березнуватівської, Військової, Микільської на Дніпрі, Криничанської, Іверської шкіл та на базі Святовасилівської СЗШ та Промінської НСШ (Святовасилівська ОТГ).
Традиційно свято розпочалося з урочистих лінійок, де звучали запальні пісні, виконувалися флеш моби. З новим навчальним роком позашкільників вітали працівники центру дитячої та юнацької творчості.

         Учні та вихованці гуртків взяли участь у квестах,заздалегідь підготовлених керівниками гуртків туристсько-краєзнавчого напрямку. Випробування, які підготував для учнів Сухінський О.А.,неабияк зацікавили учнів школи: із каната та кеда потрібно було зробити рогатку і цим же кедом збити на відстані пластикову ціль; створити «живу» тваринку із учнів школи. Цікавим був і квест, розроблений Борейко О.Д.,керівником краєзнавчого гуртка,що працює на базі Березнуватівського ЗЗСО, метою якого було знайти на території школи гільзу,привезену із зони АТО.А на презентації занять гуртка «Англійська мова» (керівник Манджиєва Ю.В.) діти розгадували загадки та шаради англійською мовою, будували будинок, у цеглинки якого вписували слова саме англійською мовою.

        Вихованці гуртків національно-патріотичного виховання запросили усіх бажаючих приєднатися до флеш мобів.
На урочистій лінійці у Сурсько-Михайлівській СЗШ були відзначені грамотами учні, які навіть під час літніх канікул не переставали творчо працювати та вийшли переможцями районного туру обласного конкурсу дитячого малюнку «Україна очима дітей».

        У цьому році за підтримки відділу освіти було виділено кошти для придбання туристичного спорядження та обладнання для гуртків технічного напрямку. Керівнику туристичного клубу «Азимут» Сухінському О.А. було вручено подарунковий сертифікат на отримання туристичного спорядження.
Керівникам гуртків Кузьменку В.М. (гурток ПТМ) та Ткаченку М.М. (автомодельний гурток) було вручено інструменти для роботи на заняттях.
       Ми вітаємо вихованців гуртків та педагогічний колектив з новим навчальним роком і бажаємо творчості, наснаги, нових перемог та нових звершень.

                                                                                                             Солонянський центр дитячої та юнацької творчості

Переглядів: 409 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30