Середа, 24.04.2024, 14:51
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 2 » Аполонівській НСШ 50 років!
14:24
Аполонівській НСШ 50 років!

Щиро вітаю педагогічний та учнівський колектив Аполонівської НСШ на чолі з директоркою школи Балаур Н.М. з нагоди  ювілею – 50- річчя заснування навчального закладу.

         В Аполонівській неповній середній школі завжди трудилися й трудяться   творчі й добрі душею педагоги, які виховують у школярів почуття патріотизму, національної свідомості, любові до українського народу, його історії, Української Держави, рідної землі, родини.

         Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь.

         Зі стін школи вийшли сотні талановитих випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що вихованці школи стали добрими, духовно багатими людьми, які понесли у світ посіяні в їх душах зерна любові до  рідного краю.

   Директор школи Балаур Наталія Михайлівна  - теж випускниця школи, яку закінчила у 1984 році.

    Аполонівська школа має не тільки багате минуле, творче сучасне, а й перспективи розвитку на майбутнє.  Збільшується кількість учнів першого класу. Так, у минулому навчальному році їх було 13, а в цьому вже 16.

     Впевненість у завтрашньому дні ґрунтується на високому професіоналізмі вчительського колективу та любові до дітей, а тому 30 випускників школи обрали професію вчителя.   

         Я вітаю учнів школи  за їхню працю, за усмішки, за політ думок і почуттів, за те, що приймають участь та стають переможцями  Всеукраїнських, обласних та районних конкурсів, призерами районних олімпіад з фізики, біології, географії. За рейтингом районних олімпіад учні школи вибороли у 2012-2013 навчальному році 7 місце,  у 2013-2014 році – 5 місце з 33 шкіл району.  Діти школи   талановиті, ерудовані, всебічно розвинуті, демократичні й розкуті.

         Сердечні вітання вчителям школи  за відданість нашій загальній справі, за любов до своєї професії. Низькій уклін учителям-ветеранам праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку. Праця кожного з них – це золоті сторінки історії Аполонівської школи.

       Дякую батькам учнів і сільській громаді! Тісний зв’язок з ними, щире спілкування дають можливість адміністрації школи ефективно вирішувати концептуальні питання навчання й виховання дітей.

         Усім невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде  мир у нашій рідній Україні, міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхнена думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку вашої душі. Нехай людська пошана буде подякою вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

 

 Керівник відділу освіти Солонянської РДА

Максютенко І.І.

Переглядів: 809 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930