Четвер, 25.04.2024, 01:09
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

 Непомітно пролетів ще один навчальний рік. Але в  Олександропільському НВК  тиша не запанувала.  Господарями школи стали 45 хлопчиків та дівчаток,  які виявили бажання відпочити в  пришкільному  таборі відпочинку з денним перебуванням «Сонечко»  з 02.06 по 14.06.2014 року. Як не намагалася погода ставати на перешкоді відпочинку, але веселощам, сміху, конкурсам, змаганням не було меж. 

     Вихователі доклад ... Читати далі »

Переглядів: 696 | Додав: Olga | Дата: 24.06.2014

З метою всенародного вшанування пам'яті синів і дочок українського народу, полеглих під час Великої Вітчизняної війни 1941 - 1945 років, їх подвигу та жертовності, у Єлізарівському пришкільному таборі відпочинку «Сонячний» 19 червня пройшов День скорботи.
Учні вшанували полеглих воїнів покладанням квітів до Братської могили.

Потім переглянули презентацію про події Великої Вітчизняної війни. Дехто з учнів підготував проекти про ветеранів війни, які продемонстрували та захистили. По завершенню чого учні написали Лист Ветерану.

 

... Читати далі »

Переглядів: 834 | Додав: lady | Дата: 23.06.2014

13 червня у Письмечівському лісі відбулися традиційні  туристичні змагання серед членів профспілки працівників освіти Солонянського району, у яких взяли участь 12 команд. На відкритті 15-их туристичних змагань голова районного комітету працівників профспілки Володимир Миколайович Сиволоб наголосив, що, починаючи з цього року , педагоги-туристи будуть виборювати перехідний  кубок ім.Михайла Кириловича Галати.

До програми змагань туристичного багатоборства входила туристична естафета та смуга перешкод (установка палатки, переправи: колода, маятник, купини, паралельні мотузки, перенесення потерпілого, лижі,  розпалювання багаття) та конкурси: девіз-туристична пісня, рибалка.

Результати змагань: туристична естафета – І місце- Криничанська СШ, ІІ місце – Дзержинівська СШ, ІІІ місце – Тритузнянський НВК, ІV місце – РНМК ... Читати далі »

Переглядів: 731 | Додав: Olga | Дата: 18.06.2014

Діти  Жданівського пришкільного табору  «Сонечко»  побували в  Солонянській  пожежно – рятувальній  частині. Гостинно їх зустріли  пожежники – рятівники.
 Екскурсія була надзвичайно цікавою і захоплюючою, що не тільки у хлопчаків, але й у тендітних дівчаток оченята загорілись цікавістю до пожежної справи. У спілкуванні з мужніми чоловіками учні зрозуміли, яка відповідальна професія & ... Читати далі »

Переглядів: 672 | Додав: Olga | Дата: 16.06.2014

У – р -  а!  Нарешті,  довгоочікувані канікули!  Сонце!  Літо!   І такий бажаний «Зірковий». «Зірковий» - це наш шкільний табір відпочинку Військової СЗОШ. Відкрився він  2 червня.  Свято відкриття  розпочалося із лінійки, на якій   із Днем захисту дітей всіх учнів школи привітала директорка Максименко Наталія Володимирівна. В цей день  на дітей чекали сюрпризи –  дискотека, карооке, солодощі у їдальні!    А ще – поділ на загони!   Хотілось кожному бути із своїми друзями, тож  формували загони довго і доскіпливо. Назви придумували довго, знаючи, що,  як корабель назвеш, так він і попливе. Коли  назви було придумано, придумали девізи, а далі – робота по загонах. ... Читати далі »

Переглядів: 737 | Додав: Olga | Дата: 16.06.2014

“Клад кота Леопольда” - під такою назвою пройшов День туризму у пришкільному таборі “Дружний” Сурсько-Михайлівської СШ.

Учні здійснили мандрівку на гору, біля річки пройшли невеличкі туристичні змагання та гра “Секрет”. Кульмінацією дня стала екскурсія до млина, яку залюбки провів приватний підприємець та його власник Максименко Анатолій Анатолійович.

Переглядів: 634 | Додав: Olga | Дата: 13.06.2014

           12 червня Аполонівські робінзони відвідали Острів Мандрівників – с.Сурсько-Михайлівку.

Діти прослухали цікаву розповідь Біжко Ірини Миколаївни, вчителя Сурсько-Михайлівської СЗШ, про історію заснування села та його назву, про Микиту Коржа – засновника села і його нащадків, про історичне минуле села.

Учні відвідали пам’ятники М.Коржу, воїнам Великої Вітчизняної війни, церкву Петра і Павла, страусину ферму.

  Дякуючи директору школи с.Сурсько-Михайлівки Колєснику В.В. та Біжко І.М., робінзони отримали безліч вражень, задоволення та інформації.

... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: Olga | Дата: 13.06.2014

11 червня  у  пришкільному таборі "Сонечко" Василівської ЗСШ-інтерату царювала природа.

Її  день святкували  на "Галявині цікавого" конкурсами "Мов метелики літаємо - букети складаємо", "Прикрась шляпу".

Змагання з міні - футболу  порадували дітей. День пройшов яскраво.

Зачіски дівчаток були прикрашені польовими квітами. Вінки й букети мінилися барвами під літнім сонечком.

Переглядів: 625 | Додав: Olga | Дата: 13.06.2014

11 червня  вихованці  пришкільного оздоровчого табору Сурсько-Михайлівської СШ побували в “гостях у казки”,  де відвідали 8 станцій. Їм було запропоновано виконати найрізноманітніші завдання. На зупинці “Казковий вернісаж” діти малювали ілюстрації до улюблених казок на асфальті, відгадували казкових героїв на зупинці “Казкова вікторина”. Також відгадували кросворди, загадки, створювали килимки для казкових героїв, співали улюблених пісень з відомих кіноказок. Найбільш яскравим спогадом про цей день був Казковий театр, де діти перевтілювалися в улюблених героїв та надавали кожному нових специфічних сьогоднішньому часу рис характеру.

Переглядів: 648 | Додав: Olga | Дата: 13.06.2014

03 червня юні  робінзони з пришкільного оздоровчого табору «Троянда» Аполонівської НСШ побували на острові Змагань. Пройшла спортивна міні-олімпіада, де переможцями з бігу стали : Шульгін Ігор, Рига Віталій, Повар Віталій, Бакум Дмитро; переможцями із стрибків : Лимар Богдан, Щербак Богдан, Афанасьєв Андрій. А після обіду відбулася спортивна вікторина. Переможницею у вікторині стала команда «Олімп».

Переглядів: 661 | Додав: Olga | Дата: 13.06.2014

« 1 2 ... 66 67 68 69 70 ... 74 75 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930