П`ятниця, 19.04.2024, 11:38
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Травень » 22

Вітаємо команду Башмачанської СШ (учитель фізичної культури  Кудлач С.І.), яка гідно виступила на трьох етапах змагань Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт 2018». Першу перемогу юні спортсмени вибороли серед 10 команд району 19 квітня 2018 року у  Сурсько-Михайлівській СШ (протокол змагань). 03 травня в напруженій боротьбі на районному фіналі, який відбувся у Солонянській СШ №2, команда знову випередила всіх учасників і посіла І місце (протокол змагань). А 07 травня команда захищала честь Солонянського району на  обласних відбіркових змаганнях у с. Василівка.

Переглядів: 345 | Додав: Olga | Дата: 22.05.2018

В КЗО «Петриківська НСЗШ» 17 травня відзначили ВсесвітнійДень вишиванки флешмобом «Моя вишиванка». Учні і вчителі школи одяглися у барвисті вишиванки та влаштували фото сесії і демонстраційний показ свого вбрання.

Переглядів: 567 | Додав: Olga | Дата: 22.05.2018

8 та 9 травня Україна  відзначає День пам’яті та примирення та 73-ю річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Протягом квітня-травня у Письмечівській школі проводились наступні заходи: впорядкування братських могил  та меморіалів, проведено виховні години «1939 – 1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» , Єдиний урок «Живі герої в пам'яті людській», виставку дитячого малюнка «Діти проти війни», бібліотечну виставку «Прочитай книгу про війну», флешмоб «Пісні воєнних років». 9 травня учні і педагогічний колектив школи взяли участь в урочистому  мітингу «Хай буде мир, хай більше не горить у пеклі війн твоє життя, людино!» Діти читали вірші, виконували пісні про ветеранів та представили літературно-музичну композицію «Старе фото». Пам'ять п ... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: Olga | Дата: 22.05.2018

Щойно вберуться у чарівні білі квіти сади навесні, засвітять дивовижні свічки каштани, а в повітрі розіллється тонкий і ніжний аромат, в бузкових кущах заллються піснями невсипущі солов’ї, а вся земля випромінюватиме радість і щастя, нестримну жагу до життя, в такі прекрасні дні  8 – 9 травня  ми відзначаємо великі свята – День Пам’яті та Примирення та 73 річницю  перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні!

З нагоди свята учнівським та педагогічним колективом Дзержинівської школи  був проведений святковий концерт у приміщенні сільського будинку культури. Звучали пісні на військову тематику, виконувались танцювальні композиції. Емоційним був фінал концерту, адже в Україні, не оголошена, але війна… Під слова пісні: «Перемога свята, Перемога!» глядачі, плескаючи у долоні, підняли ... Читати далі »

Переглядів: 354 | Додав: Olga | Дата: 22.05.2018

Щороку 9 травня ми знову і знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу  свободу у страшному поєдинкуз фашистськими загарбниками. Похмурого ранку (погода у цей день ніби сумувала за полеглими співвітчизниками)  прямували жителі с. Миропіль з букетами запашного бузку, червоних маків, багряних тюльпанів та різнобарвних ірисів до пам’ятника загиблим воїнам. В урочистій тиші, з глибоким хвилюванням чекають на свій виступ вихованці Миропільського НВК.

Звучить Гімн України, урочистий Мітинг відкрито. Слово для привітання надано голові Іверської сільської ради Московченку С. В. Також вітали односельчан директор Миропільського НВК Продченко В. О. та від товариства «Меркурій- Миропіль» Продченко В. Є., який закликав односельців бути згуртованими і в радості, і в бі ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: Olga | Дата: 22.05.2018

Все далі в історію відходять жорстокі битви Другої світової  війни, в яких наш народ виявив героїчну мужність, відстояв честь і незалежність Батьківщини. Уже давно на місці руїн і попелищ виросли світлі квартали міст, нові заводи і фабрики, здається, ніщо не нагадує про війну. Але ніколи не будуть забуті імена тих, хто в тяжкий для нашої країни час здійснив подвиги, хто віддав життя  заради щастя нинішніх поколінь.  «Пам'ять про подвиг безсмертний солдата народ пронесе крізь віки» - під таким гаслом пройшов урок мужності в Дзержинівській СЗШ. Ми радіємо, що можна спокійно навчатися, мріяти, жити. Але потрібно завжди пам’ятати, якою дорогою ціною завойоване наше щастя.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 346 | Додав: Olga | Дата: 22.05.2018

День Перемоги  9 травня одна з  визначних дат, що назавжди закарбувалися на сторінках історії нашого народу. Минає 73-я річниця з тих  страшних часів коли закінчилася Друга світова війна.

Сучасне і прийдешні покоління мають знати, що в жорстоких боях з ворогом за Україну боролись мільйони синів і дочок всіх народів колишнього Радянського Союзу. Для багатьох із них – воїнів, партизан, підпільників – українська земля стала останнім пристанищем, що без цілковитого визволення від окупантів України у жовтні 1944 року, без історичної Перемоги у травні 1945 року не постала б у наш час вільна, суверенна, незалежна Українська держава.

Вшановуючи ці дні 5 травня у Миропільському НВК пройшов єдиний урок мужності – спомин «Перемоги день ясний». Учні пригадали історію та героїчне минуле українського народу, в ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: Olga | Дата: 22.05.2018

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031