Вівторок, 16.04.2024, 19:03
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Січень » 02

Напередодні 19 грудня до дітей України має завітати Святий Миколай і покласти під подушки або в чобітки "миколайчики" – приємні подарунки від доброго святого за гарну поведінку протягом року.18 грудня учні 9 класу Дзержинівської СЗШ разом з директором школи Лахай С.В. вітали наймолодших жителів Іверської сільської ради – вихованців дитячого садочка «Світанок». Учні до свята готувалися відповідально та з неабияким захопленням. Якими зацікавленими очима дивилась малеча виставу «А до нас прийшов Миколай!». Все дійство супроводжувалось мультфільмами, веселою музикою, а в кінці – разом з Миколаєм та ангелами дітлахи танцювали новорічну руханку. Подякою від дітлахів були ніжні обійми.

Переглядів: 426 | Додав: Olga | Дата: 02.01.2018

28 грудня у Дніпропетровському театрі опери та балету відбулося свято "Ялинка 2018" для творчо обдарованих дітей. Учасниками цього свята були і учні Сурсько-Михайлівської  школи:  Борох Марина, учениця 7-го класу, Шевченко Ярослава, учениця 8-го класу та Гопайца Єлизавета, учениця 9-го класу. Дівчата отримали солодкі подарунки, весело розважались біля святкової ялинки з винахідливими аніматорами та переглянули захоплюючу виставу "Снігова королева". У всіх залишилось чудові враження від проведеного часу.

 

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 388 | Додав: Olga | Дата: 02.01.2018

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких чекають і діти, і дорослі, адже попереду - зимові канікули. Але жоден семестр у жодній школі не закінчується абияк!
Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. 29 грудня цікавим та екстравагантним було святкування Нового року для учнів 1-8 класів Олександропільського НВК. Учнівське самоврядування та педагог-організатор організували захопливі новорічні дійства біля ялинки та зустріч із зірками естради. Цьогоріч відбувся "Новорічний гала-концерт" на який завітали: кумедний Дзідзьо, запальна Вєрка Сердючка, "натуральний блондин" Микола Басков, група "Блестящие», народна артистка Наталя Могилевська, група BIG BO ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Olga | Дата: 02.01.2018

Ось і закінчився перший навчальний семестр 2017-2018 навчального року. За традицією у Сурсько-Михайлівській школі відбулось новорічне свято «Відчиняє двері казка - всіх запрошуєм, будь ласка!» На свято до  учнів  1-4 класів   завітали казкові герої, які розіграли веселі сценки та повеселили не лише дітей,  а  й  батьків. На вдяку казковим героям учні показали свою  акторську майстерність та вміння співати, танцювати, розказувати вірші. А ще на святі були захоплюючі конкурси та вікторини. Всі учасники свята та глядачі залишились задоволеними!

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 523 | Додав: Olga | Дата: 02.01.2018

Новий рік – це одне з найбільш таємничих, урочистих і «родинних» свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. Це одне з найгарніших свят на світі, яке відгукується особливими мелодіями в серцях дорослих і дітей, щедро даруючи людям по всій землі радість і добро, сміх та веселощі.
      29 грудня у Письмечівській школі відбувся Новорічний ранок  у чарівно прикрашеному актовому залі, біля розкішної ялинки. Цього року у заході брали участь не лише учні початкової школи, а й середньої та старшої.
Учні початкової школи порадували гостей  творчими сюрпризами та хороводами-руханками, на свято завітала співачка Оля Полякова та танцювальний колектив «Тодес». Учні 5-7 класів показували новорічні кліпи, казки  та смішні сценки, а старшокласники  приготува ... Читати далі »

Переглядів: 431 | Додав: Olga | Дата: 02.01.2018

Нещодавно учні КЗО «Звонецько-Хутірська  НСЗШ І-ІІ ступенів»  побували на «Кондитерській фабриці «АВК». Це була захоплююча мандрівка в країну солодощів. Діти побачили, як виготовляють цукерки «Королівський шарм» та «Труфальє». Із захопленням вони спотерігали за рухом конвейєра, де із вафельних коржів та шоколаду виробляються цукерки. Їх також запросили продегустувати продукцію. Додому поверталися задоволені мандрівкою, а також із солодкими подарунками.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 526 | Додав: Olga | Дата: 02.01.2018

Хто в Україні дарує діткам подарунки? Кого вони чекають, із нетерпінням заглядаючи на ранок під подушку? Це Святий Миколай – це не вигаданий казковий персонаж, а легенда української історії.

Кожного року українці святкують два свята Миколая. Перше — 22 травня, а друге 19 грудня. Свято Миколая наче привідчиняє двері до подальших зимових свят: Нового року та світлого Різдва Христового.  Світлий день святого Миколая завжди тримає нас у передчутті чогось прекрасного та дивовижного. Скільки б років нам не було, але ті, хто вшановують традиції, завжди чекають гостинців під подушками від дідуся Миколая.

Свято святого Миколи в Україні є особливо бажаним дитячим святом. Дітлахи знали, що у ніч з 18 на 19 грудня святий Миколай спускається з неба і залишає усім слухняним діткам під подушкою подарунки. А неслухам – різочки. ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: Olga | Дата: 02.01.2018

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031