Вівторок, 19.03.2024, 10:28
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 17

13 жовтня, напередодні святкування  Дня захисника Вітчизни, у центрі дитячої та юнацької творчості зібралися  учні  з Башмачанської, Березнуватівської, Військової,  Микільської на Дніпрі, Сурсько-Михайлівської,Привільнянської, Письмечівської середніх шкіл, Петриківської НСШ, Олександропільського НВК та Солонянської СШ№1 та №2 ( Солонянська ОТГ). Саме у цей день за інціативи відділу освіти методистами центру дитячої та юнацької творчості було організовано проведення районного фестивалю патріотичної пісні, поезії та образотворчого мистецтва, присвяченого відзначенню створення річниці легіону Українських січових стрільців, річниці УПА, Героям Майдану та воїнам АТО. На сцені організатори розмістили великий екран, на який впродовж с ... Читати далі »

Переглядів: 571 | Додав: Olga | Дата: 17.10.2016

Єдиним уроком мужності «Ми з вами захисники єдності і незалежності держави» розпочався у школі день 13 жовтня. А після уроків для учнів 5-9 класів було проведено спортивні змагання, присвячені Герою України Сергію Нігояну та загиблому учаснику АТО Місківу Артуру. Кожен клас підготував назву, девіз та пісню відповідно до військово-козацької тематики. Вчитель фізкультури та ЗВ Мельник С.В. придумав цікаві козацькі забави: піднімання колоди, стрибки через мотузку, перетягування каната, перенесення пораненого та інші. Закінчилось свято конкурсом смачних козацьких страв. Директор школи Пивоваров Ю.В., заступник директора з виховної роботи Чабаненко І.В., учні 11 класу та  голова Березнуватівської с/р Галан Н.І. відвідали могили з ... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: Olga | Дата: 17.10.2016

З метою вшанування пам’яті Івана Франка 12 жовтня в Письмечівській СЗШ вчителем української мови та літератури Алб О.М. проведено виховний захід на тему: «Багатогранність таланту Великого Каменяра». Здійснено огляд життєвого і творчого шляху письменника, творчість якого - унікальне явище, не лише в українській, а й світовій літературі. Франко жив і творив, випереджаючи час. Велика філософія життя, розгорнена у творах Франка, до кінця ще не збагненна. Як актуально і сьогодні звучать слова Каменяра!
Народе мій, замучений, розбитий, ... Читати далі »
Переглядів: 489 | Додав: Olga | Дата: 17.10.2016

Тиждень початкових класів у школі проводиться завжди весело, змістовно, яскраво. Цей рік не став виключенням, а тому різноманітні виховні заходи  допомогли розкрити таланти кожного учня початкової ланки. Свято осені, конкурс осінніх віночків та букетів, свято казки, інсценізація казки на новий лад, хіт-парад казкових героїв, інтелектуальні вікторини з предметів, день здоров'я, екскурсія до сільської бібліотеки, конкурс малюнків «Ми – українці», посвята першокласників у козачата – ось таким насиченим став цей тиждень для вчителів, батьків та учнів 1-4 класів.

... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: Olga | Дата: 17.10.2016

Відповідно до плану роботи методичного кабінету з 10 по 14 жовтня у Письмечівській СЗШ проходив предметний Тиждень початкових класів. Його головна мета - це зацікавити учнів до вивчення навчальних  предметів, зробити навчання більш розмаїтим, відкрити нові, нетрадиційні підходи до вивчення навчальних дисциплін, а також показати тісний зв'язок вивченого в школі з життям людини. Робота Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини. Учителі показали свою майстерність під час проведення виховних заходівУ рамках тижня початкових класів було приведено ряд заходів, які підпорядковувались тематиці кожного дня. Понеділок «Математичний день», вівторо ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: Olga | Дата: 17.10.2016

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31