Неділя, 28.04.2024, 02:52
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2012 » Жовтень » 30 » Засідання творчої групи вчителів біології та хімії
10:01
Засідання творчої групи вчителів біології та хімії

29 жовтня у Солонянській СШ №1 відбулося зсідання творчої групи вчителів біології та хімії на тему «Підвищення ефективності навчальної діяльності учнів на уроках біології та хімії

через застосування інформаційно-комунікаційних технологій». Методист ІМС відділу освіти Алла Олександрівна Ратушняк надала методичні рекомендації щодо застосування інформаційних технологій на уроках біології та хімії». Під час обміну думками, виконуючи інтерактивні вправи «За і проти», «Створення продукту», «Мозкова атака», «Крок до успіху»

педагоги з’ясували актуальність впровадження інформаційно-комунікаційних технологій на  

 уроках біології та хімії задля підвищення якості навчального процесу. З досвіду роботи виступили Інна Володимирівна Пушко - керівник районного методичного об’єднання вчителів біології та хімії, вчителька Солонянської СШ №1 та Володимир Олександрович Кашанський  – вчитель Єлізарівської СШ. Після цього учасники творчої групи обговорили матеріали для наповнення сайтів.

Засідання творчої групи сприяло активізації творчого потен­ціалу кожного вчителя та формуванню комунікативних умінь та навичок методичної  діяльності,  стимулювало бажання   підвищувати свій професійний рівень.

Переглядів: 891 | Додав: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Архів записів