Неділя, 28.04.2024, 02:46
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2012 » Жовтень » 22 » Триває прийом заявок на Всеукраїнський конкурс «Вчитель – новатор»!
15:40
Триває прийом заявок на Всеукраїнський конкурс «Вчитель – новатор»!

Упродовж осені проходить щорічний конкурс для вчителів загальноосвітніх шкіл, викладачів та студентів вищих навчальних закладів. Конкурс запрошує педагогів поділитися своїм досвідом у впровадженні інформаційно-комунікаційних технологій для навчання чи виховання учнів. Учасник може презентувати свій зразок використання ІКТ для навчально-методичного забезпечення, навчального контенту , онлайнового освітнього ресурсу, навчального , виховного чи позашкільного проекту тощо.

Організатори Дев’ятого конкурсу «Вчитель-Новатор» відзначать найактивніший колектив педагогів: навчальний заклад, який подасть найбільшу кількість конкурсних робіт, отримає повний комплект інтерактивних мультимедійних посібників для школярів від «Study Buddy».

Десять переможців цьогорічного конкурсу отримають призи від партнера компанії Panasonic, а за найкращу роботу компанія «Майкрософт Україна» пропонує спеціальну винагороду - участь у Всесвітньому форумі «Партнерство в навчанні».

Щоб узяти участь у конкурсі потрібно до 30.11.2012 зареєструватись на освітньому сайті www.pil-network.com, після чого завантажити свою конкурсну роботу за умовами положення, яке можна знайти на сторінці обговорення української спільноти «Дев`ятий всеукраїнський конкурс «Вчитель – новатор».

За потреби в додатковому роз’яснені можна звернутись до координатора цього конкурсу та програми «Школи – новатори», Артура Кочаряна : a.kocharyan@shkola.org.ua

 

Оргкомітет конкурсу

Переглядів: 697 | Додав: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Архів записів