Неділя, 28.04.2024, 15:21
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2012 » Грудень » 4 » Солонянській районній дитячій спілці "Журавка" - 10 років!
16:12
Солонянській районній дитячій спілці "Журавка" - 10 років!

28 листопада в районному Будинку культури відбувся піонерський зліт, присвячений 10-й річниці Солонянської районної дитячої спілки "Журавка", який зібрав понад 400 дітей та дорослих з 26 дитячих організацій району. Учасників зльоту привітали голова Солонянської районної ради - Людмила Миколаївна Мяснікова та керівник відділу освіти - Ігор Валерійович Хрипко. На свято завітали голови сільських та селищних рад, голови ветеранських організацій, ветерани війни та праці.

Першими запросили на сцену  старших вожатих та педагогів-організаторів 2002 року, які  стояли біля витоків створення дитячої районної  організації. Саме їм, першовідкривачам, були вручені пам’ятні листи та  цінні подарунки. За підтримку дитячого руху в районі подяками були відзначені голови сільських та селищних рад, а з нагоди 10-ї річниці СРДС "Журавка" вони були прийняті до районної спілки і стали почесними громадянами Країни Дитинства.

За активну участь у громадському житті шкіл та району грамотами відділу освіти і подарунками  керівник відділу освіти Ігор Валерійович Хрипко  нагородив кращих лідерів дитячих осередків та загальноосвітніх закладів району.  З нагоди 10-ої річниці створення СРДС "Журавка"пам’ятними листами та квітами були відзначені  вожаті та педагоги-організатори 2012 року.

 Гарний святковий настрій дарували на святі   ведучі -  Бухтіярова В.П.( ЦДЮТ) та Гандрабурова Ю.В.( Солонянська СШ №1), агітбригади Солонянської СШ №1(педагог-організатор Купрій О.М.), Василівської СШ-інтернату(  педагог-організатор Крючкова Т.В.), Березнуватівської СШ ( вчитель історії Борейко О.Д.), команда КВК Новопокровської СШ (педагог-організатор Бей М.П.), учні Олександропільського НВК( педагог-організатор Дегтярьова Ю.В.),  Пазін Г,Самарець Л.,Попов Р. - солісти вокального гуртка ЦДЮТ, що працює на базі Березнуватівської СШ (керівник Кузьменко В.М), хореографічний колектив ЦДЮТ "Веселка"(керівник Макаренко Г.М.),З авгородня А.- старша вожата Тритузнянського НВК, Слободянюк І,Слободянюк О.- вчителі фізичного виховання Новопокровської та Калинівської шкіл.

Закінчилося свято  на площі перед Будинком культури, де у безкрайньому небі запалало веселкове перевесло.

З відеофільмом про  піонерський зліт, присвячений 10-й річниці Солонянської районної дитячої спілки "Журавка" можна ознайомитися на сайті Центру дитячої та юнацької творчості.

 

Переглядів: 962 | Додав: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів