Понеділок, 29.04.2024, 05:18
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2012 » Серпень » 30 » Серпнева конференція педагогічних працівників навчальних закладів Солонянського району
12:47
Серпнева конференція педагогічних працівників навчальних закладів Солонянського району

29 серпня у районному Будинку культури відбулася конференція педагогічних працівників навчальних закладів Солонянського району.

З вітальним словом виступили голова районної ради Мяснікова Л.М. та перший заступник голови райдержадміністрації Шерстюк Б.В. 


Людмила Миколаївна та Борис Вячеславович вручили ключі від нових автобусів БАЗ марки «Еталон» директорам Сурсько-Михайлівської середньої школи Колєснику В.В., та Олександропільського НВК Захарченку В. І.,

 

паспорт на плиту для шкільної їдальні директору Мопрівської середньої школи Диконенко Н.П. (яка придбана за сприяння депутатів обласної ради від Партії Регіонів Парубця О.І.та Тертишної О. А.) , 


сертифікати на навчальний кабінет біології та комп’ютерний клас директору Солонянської середньої школи №2 Луговій С.О.,


сертифікат на комп’ютерний клас директору Солонянської середньої школи №1 Шерстюк Н.О.,


сертифікат на виділення 184,4 тис. грн. з обласного та районного бюджетів в рамках реалізації проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІ орієнтований на проведення робіт по мікропроекту «Енергозберігаючі заходи в Олександропільській середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів – дошкільному навчальному закладі в с.Олександропіль Солонянського району Дніпропетровської області» директору навчального закладу Захарченку Володимиру Івановичу, сертифікат на виділення 91 тис. грн. з обласного та районного бюджетів в рамках реалізації проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІ орієнтований на проведення робіт по мікропроекту «Енергозберігаючі заходи в Мопрівській середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів в с.Мопрівське Солонянського району Дніпропетровської області»  директору Диконенко Наталії Павлівні, сучасний ноутбук та пам’ятний іменний адрес від обласної влади молодому вчителю   – Захаровій Ксенії Сергіївні.   Цінними подарунками були нагороджені колективи ЗНЗ району, які визнані найкращими за результатами підготовки навчальних закладів до нового навчального року: Башмачанська СШ (директор Чербуніна Л.М.)


Тритузнянський НВК (директор Тормантовська Т.Є.),


Криничанська СШ (директор Шмигельський М.С.), Військовий ДНЗ (завідуюча Гречко Н.М), Березнуватівський ДНЗ (завідуюча Попова С.І..),Солонянський ДНЗ ( Васильєва Н.Г.),
Грамотою Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за І місце в рейтингу якості методичної роботи районних відділів освіти Дніпропетровської області за 2011-2012 рік нагороджена інспекторсько-методична служба відділу освіти Солонянської районної державної адміністрації – керівник служби, заступник керівника відділу освіти з методичної роботи Грекова Ірина Вікторівна


   
Велика педагогічна сім’я Солонянщини поповнилася молодими спеціалістами, які вирішили присвятити свою професійну дфяльність важкій але важливій справі – вчити та виховувати дітей, формувати свідомих громадян України. Наказ молодим спеціалістам зачитала Балаур Н.М., директор Аполонівської НСШ, яка в цьому році прийає до шкільної освітянської сім’ї двох молодих вчителів.  Всього до шкіл району прийшли 10 випускників педагогічних навчальних закладів.


1.Пагутяк  Ірина Олександрівна          вчителька української мови і літератури Петриківської НСШ

2.Ожеговська
Ірина Василівна практичний психолог  Солонянської СШ №2

3.Бараненко 
Анна Юріївна   вчителька математики  Письмечівської СШ

4.Мельник  
 Артем Володимирович вчитель початкових класів  Привільнянської СШ

5.Лубенець
Катерина Олександрівна вчителька початкових класів  Аполонівської НСШ

6.Муркович
Богдан Олегович вчитель трудового навчання та інформатики  Олександропільського НВК

7.Станчук
Юлія Олександрівна вчителька української мови і літератури Калинівської НСШ

8.Сокур
Лілія Василівна практичний психолог  Аполонівської НСШ та Привільнянської СШ

9.Крижовець 
Ірина Григорівна   практичний психолог  Солонянської СШ №1

10.Захарова
Ксенія Сергіївна  методист відділу освіти

У серпні був проведений фінальний тур районного конкурсу  «Вчитель року. Творчий неспокій».

За підсумками конкурсу в 2012 році переможцем визнано   Пушко Інну Володимирівну, вчительку біології Солонянської СШ №1.


Грамотами відділу освіти та грошовими преміями були нагороджені переможець та призери конкурсу: Клешня Наталія Семенівна, вчителька етики, заступник директора з навчально-виховної роботи Військової СШ,


Бойда Ірина Григорівна, вчителька етики, директор Привільнянської СШ, Біжко Ірина Миколаївна, вчителька історії Сурсько-Михайлівської СШ,Баховська Олена Йосипівна, вчителька української мови і літератури, директор Котлярівської НСШ, Грабко Тетяна Анатоліївна, вчителька англійської мови Криничанської СШ, Шмигельський Андрій Степанович, вчитель трудового навчання, директор Криничанської СШ. 

На сцені - заступник керівника відділу освіти  з методичної роботи Грекова І.В. з символічною підковою. Ірина Вікторівна щиро вітає присутніх з початком нового навчального року :

Зазвичай підкову дарують  як символ достатку, як оберіг!

У дар прийняти цю підкову пропоную всім, хто ступає на шкільний поріг!

Нехай вона оберігає від негараздів, непорозумінь, і кожен вчитель хай в неї вкладає

Часточку досвіду і навичок, і вмінь!


Пролунав символічний Перший дзвінок


 і розпочинається робоча частина наради.

 У своїй доповіді керівник відділу освіти Хрипко І.В. підбив підсумки розвитку освітньої галузі району у 2011/2012 навчальному році та окреслив плани на 2012/2013 навчальний рік.


У обговоренні доповіді взяли участь:   завідуюча Аполонівським ДНЗ Чорногор Ніна Якимівна «Сучасний дошкільний заклад – життєвий простір оптимізації розвивального потенціалу дітей»,


вихователь Привільнянського ДНЗ Баралей Надія Григорівна «П’ятирічка вирушає у шкільний світ»,


Директор Широчанської НСШ Костенко Наталія Петрівна «Модернізація системи моніторингових відстежень як засіб забезпечення гнучкого управління якістю освіти»


та голова районного комітету профспілки працівників освіти Сиволоб В.М.


  Підсумком роботи конференції стало  прийняття рекомендацій ві на 2012/2013 навчальнийрік.

Після закінчення конференції  у Солонянській СШ №1 відбулися засідання районних методичних об'єднань.




Переглядів: 1180 | Додав: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kostenko  
0
Ознайомлена

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів