Неділя, 28.04.2024, 18:34
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2012 » Жовтень » 31 » Семінар шкільних бібліотекарів «Читання та його роль у становленні сучасної творчої особистості»
09:56
Семінар шкільних бібліотекарів «Читання та його роль у становленні сучасної творчої особистості»

30 жовтня на базі Солонянської СШ №1 відбувся семінар шкільних бібліотекарів на тему: «Читання та його роль у становленні сучасної творчої особистості».

   З доповіддю по темі семінару виступила методист відділу освіти Копейко Т.М.  Бібліотекарі обговорили різні прийоми, методи і технології бібліотечної роботи, які розкривають цінність художніх творів, пробуджують і розвивають в  учнів кращі людські якості та художні смаки, виховують ціннісне ставлення до оточуючих людей.  Досвідом роботи по розвитку творчого читача поділилися бібліотекарі шкіл:  Полохач Т.М. з Незабудинської СШ, Савіна В.Г. з Письмечівської СШ, Залюбовська Л.О. з Петриківської НСШ, Свищук С.М. з Широчанської НСШ.

   Учасники семінару ознайомилися з досвідом роботи та переглянули презентації бібліотекарів  Шевченко Л.В. з Сурсько-Михайлівської СШ та Галан Р.Г. з Березнуватівської СШ, які розробили власний, неповторний стиль в оформленні шкільної бібліотеки, створюють комфортні умови для читачів.

    Бібліотекарі прийняли активну участь у практичному занятті  на тему: «Організація бібліотечного середовища для читачів», та у діловій грі «Бібілотека: ідеальні і реальні якості бібліотекаря».

     У шкільній лабораторії нових інформаційних технологій завідуючий СШЛНІТ  Бондар В.А. провів заняття по роботі у програмі «Шкільний підручник».

Переглядів: 1176 | Додав: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Архів записів