Четвер, 02.05.2024, 23:16
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2011 » Серпень » 9 » «Подаруй бібліотеці книгу»
12:59
«Подаруй бібліотеці книгу»
Для нас дитина завжди була найвищою цінністю. З великою жертовною любов’ю зігріваємо ми дітлахів у своїх родинах, даємо їм надію на щасливе дитинство і повноцінне майбутнє, вселяємо в маленькі дитячі серця і душі віру в життя, вчимо дітей бути самодостатніми, мудрими, впевненими в собі, виховуємо гідними громадянами української держави.

Тільки разом ми зможемо забезпечити гідне майбутнє нашому підростаючому поколінню.

Перш за все, нас хвилює матеріальна база наших шкіл.

Останнім часом, зважаючи на фінансові проблеми, на школи виділяється значно менше коштів. Але ж вони потребують їх не менше, а навпаки – більше. Потрібно ремонтувати шкільні котельні, класні кімнати, спортивні зали, забезпечити школи комп’ютерною технікою, музичною апаратурою і не тільки… Не менш болючим є питання забезпечення шкільних бібліотек художньою літературою, особливо для дітей молодшого шкільного віку.

Оголошуємо акцію «Подаруй бібліотеці книгу», бо діти полюбляють енциклопедії, казки! Централізовано школи отримують художню літературу, але у дуже малій кількості.

З метою проведення на належному рівні Всеукраїнської акції «Дай руку першокласнику!», яка проводиться з червня по серпень 2011 року, просимо залучитися місцевим органам виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємців, громадськість, меценатів та спонсорів до участі. Суть цієї програми прокоментував заступник міністра освіти Борис Жебровський на Всеукраїнській нараді з керівниками управлінь освіти і науки обласних державних адміністрацій: «Перший клас – найважливіший період у шкільному житті" Буде малюкам затишно, комфортно, – полюблять школу, навчання їм буде в радість! Давайте поставимо таку мету: будемо вважати, що акція розпочалась вже сьогодні».

Зробімо це – і свято Першого дзвоника стане святом надії і віри у наші можливості і щире бажання забезпечити дітям нашого району комфортне і якісне навчання.

Сподіваємося на ваше розуміння і підтримку. Тільки разом ми зможемо забезпечити гідне майбутнє нашому підростаючому поколінню.



Методист відділу освіти Н.О.Шерстюк
Переглядів: 871 | Додав: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів