Четвер, 02.05.2024, 20:17
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2011 » Вересень » 1 » Обласна серпнева конференція
13:08
Обласна серпнева конференція
Під головуванням губернатора Олександра Вілкула та за участі Міністра освіти й науки, молоді та спорту Дмитра Табачника пройшла конференція педагогічних працівників Дніпропетровщини. У ході конференції було підбито підсумки розвитку дошкільної та середньої освіти в області у 2010/2011 навчальному році та поставлено завдання на 2011/2012 навчальний рік. Учасники конференції обрали делегатів на ІІІ Всеукраїнський з’їзд працівників освіти. Також губернатор області та міністр освіти нагородили кращих педагогічних працівників регіону.

У роботі конференції взяли участь голова обласної ради Євген Удод, Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко, заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова, а також голови райдержадміністрацій та міські голови, голови районних рад, керівники управлінь, відділів освіти виконкомів міськрад та райдержадміністрацій, голови районних, міських комітетів профспілки працівників освіти й науки, ректори вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, директори вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, директори професійно-технічних навчальних закладів, закладів освіти та установ обласного підпорядкування, директори загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.


На початку конференції освітяни Дніпропетровщини презентували роботу програми "КУРС:Школа"
«Освітня система Дніпропетровщини вже сьогодні динамічно вбирає в себе найсучасніші знання та технології. Наше завдання – у найближчі роки забезпечити перехід до освіти найсучасніших стандартів, що відповідають вимогам інноваційної економіки. У Дніпропетровській області з 1 жовтня 2011 року кожна школа отримає можливість працювати з електронним журналом та щоденником через власні сайти, розроблені у системі «Мої знання» », - сказав Олександр Вілкул, виступаючи перед делегатами конференції.
Проект електронного щоденника та електронного журналу реалізується за ініціативи губернатора Олександра Вілкула в рамках регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт

У свою чергу Міністр освіти й науки, молоді та спорту Дмитро Табачник та Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко високо оцінили роботу та ініціативи обласної влади на чолі з губернатором Олександром Вілкулом щодо модернізації освітньої галузі регіону. Зокрема, реалізацію губернаторського проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти».

Переглядів: 957 | Додав: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів