Понеділок, 29.04.2024, 00:39
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2011 » Листопад » 28 » Круглий стіл «Взаємодія державних органів і служб у питаннях профілактики жорстокого поводження з дітьми"
17:30
Круглий стіл «Взаємодія державних органів і служб у питаннях профілактики жорстокого поводження з дітьми"

З метою подальшого розвитку в районі системи безперервної правової освіти та виховання, покращення роботи щодо формування рівня правової культури  в навчальних закладах, розвитку професійних  компетентностей  педагогічних працівників, згідно  плану  роботи  відділу  освіти на 2011 -2012 н.р.  28 листопада  на базі центру дитячої та юнацької творчості вдбулося засідання круглого столу «Взаємодія державних органів і служб у питаннях профілактики жорстокого поводження з дітьми та попередження проявів насильства над ними». У засіданні круглого столу приймали участь:

-          ст.помічник прокурора Солонянського району-Ткаченко С.В.

-          методист ІМС відділу освіти з виховної роботи – Некрасов В.О.

-          начальник служби у справах дітей райдержадміністрації - Біжко М.Г.

-           о/у КМСД Солонянского РВ ГУМВС ст. лейтенант міліції – Швець В.В.

-   директор центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді –Воржанський В.В.

- заступник головного лікаря Солонянської ЦРЛ з охорони дитинства та материнства - Масалов І.М.

-  відповідальні за виховну роботу загальноосвітніх закладів району.

У ході засідання були обговорені рекомендації, що надані за результатами Державного звіту про дотримання Конвенції ООН про права дитини та пропозиції щодо спільних дій органів влади та неурядових організацій у напрямку покращення національного законодавства і практики захисту дітей. Із доповіддю «Проблеми взаємодії служб та відділів у процесі виявлення дітей, які постраждали від жорстокого поводження та насильства в сім’ї» виступив начальник служби Солонянської РДА Біжко Микола Геннадійович. Віталій Віталійович Воржанський, директор ЦСССДМ  надав рекомендації про здійснення допомоги дітям, які постраджали від насильства в сім’ї. Оперуповноважений КМСД  Швець Володимир Володимирович ознайомив з кримінально–правовим механізмом щодо захисту прав та свобод неповнолітніх.  Методичні рекомендації з питань попередження різних форм насильства до дітей надав педагогічним працівникам загальноосвітніх закладів району методист ІМС відділу освіти Некрасов Володимир Олексійович.У ході проведення круглого столу працювала «відкрита трибуна «Запитання-відповіді». Представників шкіл району хвилювали питання щодо роботи з неблагонадійними сім’ями, сім’ями, які опинилися в складних життєвих умовах, а також здійснення механізму виявлення дітей,  які потерпають від жорстокого поводження та різних форм насильства.Підвів  підсумки засідання круглого столу старший помічник прокурора Солонянського району  Ткаченко Сергій Володимирович. Фоторепортаж на сторінці сайту "Краще раз побачити".

Переглядів: 978 | Додав: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів