Субота, 27.04.2024, 09:44
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2012 » Травень » 18 » Криничанська СШ -учасник ІV (заключного) етапу обласного огляду-конкурсу сільських загальноосвітніх навчальних закладів
14:33
Криничанська СШ -учасник ІV (заключного) етапу обласного огляду-конкурсу сільських загальноосвітніх навчальних закладів

15 травня  обласне журі на чолі з Чириченко Людмилою Федотівною – начальником  науково-дослідного відділу креативної освіти та інноваційного менеджменту ДОІППО завітало у Криничанську СШ.

Провідна проблема, над якою працює школа: «Розвиток креативної особистості – шлях до успішного «Я». Директор школи Шмигельський А.С. та сільський голова Муркович Л.І., наголосили на тому, що школа успішна завдяки творчій співпраці учнів, вчителів і батьків. 

На відкритому засіданні шкільного банку «УСПІХ» учнівське самоврядування підвело підсумки  результативності участі учнів школи у різноманітних конкурсах та заходах шкільного, районного, обласного та всеукраїнського рівнів.

Далі гості побували на засіданнях секцій шкільного наукового товариства  «Паросток», «Краєзнавче джерело»,  переглянули презентацію учнівського проекту «Здоров’я», розробленого для вихованців ДНЗ «Ромашка», поспілкувалися з членами шкільного Євро клубу,  які презентували Бельгію, отримали задоволення від майстер-класу, який провели  члени шкільних гуртків «Різьблення по дереву» та «Українська вишивка».

Наступним етапом стало відкрите засідання методичної ради школи, на якому вчительський колектив підвів підсумки роботи за рік та презентував здобутки вчителів школи.

На відкритому засіданні батьківського комітету нагородили кращі сім’ї - лідери року. Як «Найспортивнішу родину» визнано родину Шмигельських, «Наймузичнішою» - сімю Шикор, родина Процик перемогла у номінації «Найактивніша родина», «Найінтелектуальнішою»  стала сім’я Вовк. У номінації «Родина – меценат» перемогла родина Гайдар.

На завершення зустрічі учні, вчителі і батьки  «розфарбували» «ВЕСЕЛКУ УСПІХУ» та розділили «успіх» між усіма у вигляді великого і смачного пирога.

            Остаточні результати обласного огляду-конкурсу сільських загальноосвітніх навчальних закладів на кращу організацію освітньої діяльності та результатів навчально-виховного процесу будуть підведені до 15 червня 2012 року.



 

Переглядів: 812 | Додав: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів