Неділя, 28.04.2024, 15:45
Вітаю Вас Гость | RSS

Гаряча лінія
Національна дитяча
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2012 » Жовтень » 20 » Дипломами IV Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті» відзначені відділ освіти Солонянської РДА та Військова СШ !
12:03
Дипломами IV Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті» відзначені відділ освіти Солонянської РДА та Військова СШ !
За активне упровадження інноваційних технологій дипломами IV Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті» відзначені відділ освіти Солонянської РДА та Військова СШ.
 16 - 18 жовтня у Києві пройшла IV Національна виставка-през ентація «Інноватика в сучасній освіті». 
 16 жовтня у рамках Національної виставки відбувся Круглий стіл «Інновації у розвитку сільської школи на Дніпропетровщині», на якому виступила заступник керівника відділу освіти Солонянської РДА Грекова Ірина Вікторівна - «Організація навчальної комунікації через мережеві співтовариства» . У своїй доповіді Ірина Вікторівна розповіла про реалізацію державної політики у сфері інноваційної діяльності сільських освітніх установ Солонянського району та головний стратегічний напрямок розвитку шкільної системи освіти і найефективніший механізм розповсюдження та розвитку інновацій - розширення системи інформаційного сервісу суб'єктів навчалього процесу через організацію мережевої взаємодії освітніх установ. У роботі Круглого столу взяли участь керівник відділу освіти Томаківської РДА Присташ Юлія Адамівна -«Створення інформаційної системи управління навчальними закладами регіону»,начальник відділу освіти Межівської РДА Литвиненко Олександр Олексійович, завідуюча методичним кабінетом Межівської РДА Сметана Наталія Володимирівна - «Застосування інформаційно-комунікаційних технологій у практиці управління ДНЗ», директор Дніпропетровського Центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій Волкова Людмила Василівна -«Роль позашкільної освіти у функціонуванні єдиного інформаційного простору Дніпропетровщини», директор Дніпровської СЗБШ Верхньодніпровського району Ляшенко Андрій Хомич - «Система роботи з обдарованими учнями сільського району», директор Мар’янівської СЗШ Новомосковського району Лядська Раїса Іванівна – «З досвіду впровадження проекту «Шлях до успіху" спільно з корпорацією Інтел». 

Довідково:

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Інноватика в сучасній освіті» з 2010 року офіційно надано статус національної та включено до переліку національних виставок, що проводяться в Україні.

Виставка представила 27 регіонів України та 625 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукові та методичні центри, регіональні і муніципальні органи управління освітою, видавництва, міжнародні установи і представництва, підприємства і бізнес-структури, що забезпечують галузь освіти засобами навчання.
Переглядів: 746 | Додав: Ірина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 BahovskaKotljar  
0
Вітаємо!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Архів записів